من تختوکمد وست کالسکه نگرفتم درحد سه چهارملیون فقط ضروریاتوگرفتم خیلی اضافی خریدنکردم بچه اولم هم هست جاهم نداشتیم برااینا ،اگه یه وقت خانواده شوهر چیزی گفتن چی بگم چون خودشون کامل کامل سیسمونی گرفتن خواهرشوهرم برانوه اش.واقعا نه دوسداشتم خانواده ام خرج اضافی کنن نه شوهرم چون به نظرم تخت تا شش سالگی استفاده نمیشه.
دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
منم میخاستم نوزادونوجوان بگیرم اما واقعا جانداریم بایدتخت خودموجمع میکردم میزاشتم یه گوشه اتاق ...
افرین ، اولویت با فضای خصوصی والدین هست
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
منم میخاستم نوزادونوجوان بگیرم اما واقعا جانداریم بایدتخت خودموجمع میکردم میزاشتم یه گوشه اتاق ...
خب پس میتونی بعدا بخری عزیزم. ما خودمونم مستاجریم، این سری کلی دنبال خونه گشتیم که اتاقش بزرگ باشه هم تخت خودمون هم تخت پسرم جا بشه توش. اما از۲سالگی دیگه جداش میکنم. وقتی جات کوچیکه همون گهواره عالیه
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
کالسکه برامن لازم نمیشه همیشه باماشین میریم بیرون باشوهرم بعدشم یه هفته دیگه دنیامیادپاییزوزمستون می ...
من کالسکه از۶ماهگی به بعد استفاده کردم،وقتی که تونست بشینه.برای موقعی میریم بازار یا پیاده روی خیلی خوبه. چون بچه هرچی بزرگتر میشه سنگین تر میشه بغل کردنش سخته و اینکه خود بچه هم اذیت میشه و زود خسته میشه تو بغل. حالا اینم بعدا میتونی بخری،بعد عید اگه لازمت شد
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤