2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 47 پست
وزنش چقدره؟ چند سالته؟ وزن خودت چقد بالا رفته؟ اگه شکمت بالاست هنوز مونده پیاده روی داری؟

وزنش سب هفته یکونیم بود خودم16 کیلواضافه کددم اولش50بودم الان66شدم پیاده روی خیلی داشتم کلی رقصو خونه تکونی کردم 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم ازنظرمالی فول نیستیم حتی خوممدپس اندازمومیدم.ولی چاره چیه بعضیافقط این طوری دهنشون بسته میشه

به نظرم میتونی ازمال دختر اولت استفاده کنی بخداهمشون تشریفاته بزار حالا مردم هی پشت سر ادم حرف بزنن ادم باید یکم درک کنه  

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
چه لاغر بودی قبل بارداری قز همشهریوخ کفین؟ اگه امکانش هست عکس بارداریتو بزار ببینم شکمت چقد بالاست ...

ساغول اره خیلی لاغربودم

دقیقا شوهرمنم میگه بزار اول زایمان کنی خیالمون بابت زایمانت که راحت شد میریم براش نیم ست میگیریم

سربچه اولم ماقراربودقبل زایمان طلابخریم بعدشدهرم گف صبرکن ایشالله بعدش میخرم.ببین بعدش بچه ام بستری شداونم تهران شهرگرونی ۶سال پیش ۲۰ میلیون خرج برداشت.

مامان دوتادخترگل
به نظرم میتونی ازمال دختر اولت استفاده کنی بخداهمشون تشریفاته بزار حالا مردم هی پشت سر ادم حرف بزنن ...

واقعااگه بخوام میشه چون همه وسایل دخترم نوعه حتی سرویس خوابش بازنشده .ی عالمه ۵ تیکه تن نخورده داره.فک کن بخوام اونارواستفاده کنم این فقط ی حوله نیازداره همیم

مامان دوتادخترگل
سربچه اولم ماقراربودقبل زایمان طلابخریم بعدشدهرم گف صبرکن ایشالله بعدش میخرم.ببین بعدش بچه ام بستری ...

اره شوهرمنم میگه میگه هزارتا خرجومخارج داره اگه بعدزایمان ازپولی که کنارگذاشتم موند یکمی هم میزارم روش نیم ست میگیریم

واقعااگه بخوام میشه چون همه وسایل دخترم نوعه حتی سرویس خوابش بازنشده .ی عالمه ۵ تیکه تن نخورده داره. ...

خب دیگه چراخرج اضافه میکنی توی این گرونی پولی روکه میخای اوناروبخری براش طلابگیر حتی شده یه گرم  بعدا خیلی به دردادم میخوره ها

اره شوهرمنم میگه میگه هزارتا خرجومخارج داره اگه بعدزایمان ازپولی که کنارگذاشتم موند یکمی هم میزارم ر ...

اره واقعاعاقلانست من سربچه اولم خیلی منصف بودم ولی سراین  اصلااخلاقم بدشده

مامان دوتادخترگل
خب دیگه چراخرج اضافه میکنی توی این گرونی پولی روکه میخای اوناروبخری براش طلابگیر حتی شده یه گرم  ...

ببین همه اینارومیدونم واقعا.خواهرم بهم میگه واقعامرض داری میخوای این همه خرج کنی.

مامان دوتادخترگل