2777
2789
عنوان

دایی روانیم😐💔

360 بازدید | 22 پست

من با نامزدم دوست بودیم سه سال ۷ ماهم هست که نامزد کردیم

حالا ما تو یه پارک اتفاقی باهم آشنا شدیم و حدود ۸ ماه از رابطه ما میگذشت که من فهمیدم نامزدم با دوتا از دایی هام رفیقه البته الان دیگه کاری باهاشون نداره

حالا این دایی کوچکه من کاری نداره ولی اون یکی داییم ی ادم روانیه امروز پیام داده به پدرم که دخترتو جمع کن ابرو مارو برده

اون احمقا فکر میکنن من از قصد رفتم سمت رفیقشون ولی بخدا قسم اگه من میدونستم اینا همو میشناسن

حالا امروز کلی فحشم به من داد که چرا رفتی با رفیق ما 😐💔خدا شاهده نامزد من اینارو به چشم ی رفیق نمیبینه که اینا اینقدر غیرتین روش😂😂😂😂

🤣من چرا همه فامیلام سم خالصن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیق نمیدونم ولی اینی که بهم گیر داده فکر کنم ۳۰ سال اینا داشته باشه نامزدم بیشتر با دایی کوچیکم میگ ...

عزیزم اگه نامزدت به حرفت گوش میده بگو سعی کنه با دایی های محترم رفاقت رو کمرنگ کنه و حتی قطع کنه چون این رفاقت ممکنه به این دو بزرگوار اجازه ی اینکه توی زندگی خصوصی تون با عنوان دایی عروسی و رفیق داماد دخالت کنه رو بده.

اصلا هم سعی نکن به دایی بزرگت حالی کنی که اتفاقی بوده چون به هیچکس ربطی نداره زندگی خودته شما راضی بودی آقا پسر هم راضی بوده هرکی هم که ناراضیه میتونه گم شه از زندگی تون💅🏻🎀

عزیزم اگه نامزدت به حرفت گوش میده بگو سعی کنه با دایی های محترم رفاقت رو کمرنگ کنه و حتی قطع کنه چون ...

بخدا نامزدم از همون وقت که فهمید دایی ها منن کلا دیگه باهاشون قطع ارتباط کرد نمیدونم اینا چشونه 😐مادرمم بهشون میگه به شما ربطی نداره اینا بیشتر دخالت میکنن

حتی من از گوشی پدرم زدم بلاکشون کردم که ی وقت دروغی چیزی نگن به پدرم زندگیمو خراب کنن