2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو این وضعیت گرونی

تو این بل بشو

به فکر ازدواجید؟؟

حالا از اینا گذشته ببین خیلی سخته هااا

درست انتخاب کنی

فقط خوردن و خوابیدن نیست

سختی های خودشو داره...

زیر ۲۰ هم نه من پیشنهاد نمیکنم چونکه ادم هرچقدر بزرگتر میشه دیدگاهش بازتر میشه نسبت به جامعه رفته رفته بیشتر میفهمه که چی میخواد از زندگی

من عزیز ۱۵ بودم ازدواج کردم الان بیست سال هستم و بچه ام سه سالشه. اوایل خیلی اذیت شدم انگار، اما حالا عادت کردم و خیلی همسرممو دوست دارم البته. شاید بیست و بیست ودو سالگی خوب باشه

حست اشتباهه

ولی اگه خیلی درونت ریشه کرده ازدواج رو پلن اصلیت ندون

کار کن و اینقدر روی احساساتت کار کن که ازدواج اونقدر نقطه مهمه تو زندگیت نشه که خیانت طلاق یا جدا شدن برات چیز وحشتناکی بنظر بیاد

بنظر من ازدواج به عدد سنی نیست به پختگی و نیاز طرفه

قبل ازدواج ادم باید به اون نقطه نیاز به همدم کنارش برسه

که بتونه تو زندگی از خود گذشتگی کنه

وقتی مثل تو ذهن ادم راجع به ازدواج بده یعنی فعلا طرف شرایطشو نداره این مختگیه خیلی برای دوام رابطه نیازه

حست اشتباههولی اگه خیلی درونت ریشه کرده ازدواج رو پلن اصلیت ندون کار کن و اینقدر روی احساساتت کار کن ...

نه اصلا همه رو میبینم بعد چند سال بهم خیانت میکنن یا ازهم سیر میشن تو همین سایت هم روزانه خیلیا راجب این موضوع نمیدونم خیانت اینا تایپک میزنن ادم میبینه دیدگاهش تغییر میکنه کلا

نه اصلا همه رو میبینم بعد چند سال بهم خیانت میکنن یا ازهم سیر میشن تو همین سایت هم روزانه خیلیا راجب ...

این سایتو که ولش کن

ولی حاتفاقا من هرچی کیس خیانت شنیدم تو نی نی سایته ، دورم خیلی کمتره

بهرحال خیانت ی کیسه که طرفین هیچوقت اقرار قبلش تو زندگی باهم چکارا کردن. نمیخوام وارد مسئلش شم تا ازدواج نکنی متوجه نمیشی

ولی اینکه همه به هم خیانت میکنن صحتی نداره

زندگیتو بکن ایشالله سر موقعش با ادم خوب ازدواج کنی

بدون رابطه که ننیشه زندگی کرد ولی قبل هرجی توی روابط یاد بگیر که همه روابط پایان داره

حالا یا با اختلاف نظر

یا با تشکیل نشدن

یا با طلاق

یا با خیانت

یا با مرگ

بیاید یاد بگیریموقتی بایک نفر خوشحالیمنیاز به دومیش نیست

همه اونا که خیانت میکنند دقیقا با اون یک نفر خوشحال نیستن

میرن سراغ دومی

یه حس کمبود تو زندگی سوق میده برای هر کمبود نمیشه طلاق گرفت برای رفع اون نیاز و کمبود حذب میشن

این حرفام توجیه نیست برای خیانت ولی واقعیت همینه