2777
2789
عنوان

مادر شوهرم یک ماهه اومده پیشم

1314 بازدید | 58 پست

دخترم خیلی اذیت میشه میگه عزیز بره از خونمون چون بچه هامو کتک میزنه گیر افتادم چه جوری بگم بهش به همسرمم گفتم میگه ب مادرم گفتم اونم میگه زن و دخترت دروغگو هستن شوهرم میگ نمیتونم بگم برو بخدا موندم چکار کنم دخترم از نظر روحی خیلی اذیت هست این راه میره بهش تشر میزنه دخترم گریه میکنه میگه برو عزیزش بهم گفت از لج هستی (دخترم)میخوام تا ماه بعد بمونم کلافه شدم بخدا شمارو جون عزیزاتون راهکاری بهم نشون بدین دخترمو اروم کنم با موندن مادربزرگش کنار بیاد

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر دختر اذیتش کنید 

عزیزم اون داره اذیتمون میکنه فعلا دلش بحال نوه اش نمیسوزه اخه دختر برادر شوهرمه پدر مادرشو از دست داده یکم درک نداره منو پسرم به جهنم

وای    

امضات💔😭

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

دخترت چن وقتشه   چ دلیلی داره مادر بزرگ دس رو بچه بلند کنه؟😩😩😩😩😩

دخترم.نه سالشه عزیزم تو اتاق راه میرن میزنتشون میگ چقد شیطونن من اذیت میشم یا غذا میخورن بریزن میگه من بدم میاد و فلان بخدا اصلا هم زن تمیزی نیست

آفرین یعنی شما بزرگش می‌کنید 

اره عزیزم نه ده ماهی میشه پیش ما هست بچم مشکل روحی داره حالا مادر شوهرم اومده راه به راه اذیتش میکنه

عزیزم اون داره اذیتمون میکنه فعلا دلش بحال نوه اش نمیسوزه اخه دختر برادر شوهرمه پدر مادرشو از دست دا ...

یعنی دختر برادر شوهرتو شما بزرگ میکنین؟ بعد مادرشوهرت نوه ی خودشو که یتیم هم هست میزنه؟!!!!!!!