2777
2789
عنوان

مادر شوهرم یک ماهه اومده پیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پرو تر از این حرفاست واقعا کمر درد شدم شوهرم منو برد بیمارستان اومدم دیزم بچه هام یکسره جیغ و ...

🥲چی بگم والا 

خدا بهت صبر بده 

ازش کار بکش 

بگو مامان امروز تو برامون ناهار درست کن😐شاید بهش بر بخوره بره خونش

دست من بود همه این پیر زنای عفریته رو با یک گلوله خلاصشون میکردم  نمونش مادر بزرگ خودم😑

عزیزم بخدا بعضیا خیلی بدجورن من الان مادر بزرگ همسرم زنده بخدا خانومه ینی مادر شوهر خالم ک مادر شوهرم باشه ولی حیف این خاله مااصلا سیاستای بیجایی داره

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

چ دل بزرگی داری😢 قبول کردی بچه جاری و ب فرزندی❣️

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
واقعا ناراحتم شما جا من باشین چکار میکنید تورو خدا راهنمایی کنید کلافه ام

من باشم رک بهش میگم اگه میخواد اینجوری ادامه بده بچه ها رو اذیت کنه بهتره برید  از اینجا بهش اجازه نده با بچه ها رفتار بدی داشته باشه اگه دعواشون کرد شما بلافاصله  بهش تذکر بدید که روحیه بچه ها رو خراب می‌کنید 

🖤وطنم🖤
من باشم رک بهش میگم اگه میخواد اینجوری ادامه بده بچه ها رو اذیت کنه بهتره برید  از اینجا بهش اج ...

چندین بار ب زبون پسرم بهشگفتم عزیز جون دعوام نکن ولی مگه میفهمه

امدم فقط بگم آفرین بهت... آفرین چ خوب و مهربونی 

مرسی عزیز دلم دعام کن مادر خوبی باشم براش اگه راهکاری داری در مورد اینک مادر شوهرم با دخترم خوب رفتار کنه راهنماییم کن خواهشا 

عزیزم مادرشوهرت مشکل روحی داره لابد.....بنظرم شوهرت باید ببردش خونه ش.چون با شرایط دخترت واقعا شرایط ...

میگ نمیتونم بگم برو خونت میگم ببرش  میگ گفتم میگ من شمال نمیرم اینجا سرحالترم شمال شرجیه برام خوب نیست مااستان دیگ ای هستیم گلم از۱۸شهریور اومده نمیره ک

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792