2777
2789
عنوان

مادر شوهرم یک ماهه اومده پیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 58 پست
ادرس بده بیام یک صحبت دستی با این مادر بزرگ داشته باشم. کدوم ادم عاقلی دست رو یتیم پسرش بلند می کنه ...

منم میگم چطور دلش میاد بخدا از خون خودشه از وجود پسرشه

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت تماس بگیره با دخترش اگرداره بگه اخلاقش اینطوری بیادببرش یادخترش بهش بگه بیاخونت دلمون برات تنگ ...

اینم راهکار خوبیه ممنون گلم

چندین بار ب زبون پسرم بهشگفتم عزیز جون دعوام نکن ولی مگه میفهمه

ببین استارتر با این ادما به زبون کنایه نباید حرف زد

رک و مستقیم و جدی باید زل بزنین تو چشماش بگین اینجا می خوای بمونی قدمت رو چشمه تا وقتیکه احترام اهالی این خونه رو نگه داری

این دختر، یتیمه دل شکسته ست

روحیه ش حساسه امانته دست ما، اجازه نمیدیم کسی باعث ناراحتی و آزارش بشه فکر کنه اگر پدر و مادر خودش بودن اوصاعش اینجوری نبود

شما هم لطفا دیگه با بچه ها دعوا نکن

اگر حوصله شونو نداری ما که مجبورت نکردیم اینجا بمونی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ایشاالا هررررچی ازخدامیخوای بی معطلی بهت بده عزیزم😍

مرسی گلم فقط برام دعا کن

مشکل بزرگی دارم😔

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

ببین استارتر با این ادما به زبون کنایه نباید حرف زد رک و مستقیم و جدی باید زل بزنین تو چشماش بگین ا ...

بنظر من همسرم باید بگه ک متاسفانه نمیگه اگ ادامه بده به کاراشخودم مجبورم بهش بگم

بنظر من همسرم باید بگه ک متاسفانه نمیگه اگ ادامه بده به کاراشخودم مجبورم بهش بگم

با همسرت صحبت کن مخش رو بکار بگیر

بگو حالا بچه خودمون به کنار این دختر امانت دست ماست

روح برادرت عذاب می بینه

به مادرش بگه مادرجان شما مهمان عزیزمایی این دخترم مهمان ماست امانت برادر مرحومم هست نمی خوام روح داداش اذیت بشه

شما اگر از دست اینا اذیتی خونه تون هست که برین خونه خودتون

ولی این دختر طفلک یتیم جایی نداره من وظیفمه ازش حمایت کنم نذارم کسی باعث ناراحتیش بشه

اگر می خوای بمونی قدمت سر چشم ولی بدون دعوا و ناراحتی بچه ها

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

با همسرت صحبت کن مخش رو بکار بگیر بگو حالا بچه خودمون به کنار این دختر امانت دست ماست روح برادرت ع ...

عزیزم حرفاتون درسته ولی مادر شوهرم خیلی بی منطق میگه لوس بار میاد باید کتک بخوره تشر بشنوه به منم تذکر میده اگ نوه ام لوس بار بیاد برات ابرو نمیزارم خیلی ناراحتم خیلی زیاد

چرا داره عزیزم نمیفهمم چرا اخه

چقدر من دوستت دارم ،چقدر دلت بزرگه ،خدارو شکر که ادمای خوبی مثل شما هنوز هستن ،تو خیلی مهربونی ،خیلی خوبی ،همه ی صفات خوب برای توعه که نگران دخترتی  مامان مهربون با تاپیکات اشک ریختم 😭😭😭

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
اره عزیزم نه ده ماهی میشه پیش ما هست بچم مشکل روحی داره حالا مادر شوهرم اومده راه به راه اذیتش میکنه

چقدر دلت بزرگه   حس میکنم چقدر بچه رو دوس داری خدا خیرت بده  الهی قلب مهربونت هیچ وقت غصه دار نشه😘😘😘

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792