2777
2789
عنوان

درمان اسهال بچه با شربت لوپرامید

1007 بازدید | 23 پست

چتد روز پیش از مسافرت برگشتیم بچم همش اسهال داشت. موز و سیب و ماست پروبیوتیک بهش دادم بهتر شد. بهتر شد

امروز از مدرسه اومد دل پیچه گرفت و رفت دستشویی

حالا شب این شربت لوپرامید به دستم میرسه. میخوام بدونم با یکی دو بار مصرف اثر میکنه یا نذارم بره مدرسه

دکتر ببرش گناه داره اسهال سخته

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمالا ویروسیه ..اگه ادامه داشت فک کنم باید آنتی بیوتیک بخوره ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

شاید روده هاش عفونی شده، نیاز باشه داروهای دیگه بگیره من پسرم اسهال شد دکتر بهش کوتریموکسازول و پودر ...

اخه یهو اینجوری شده

علائم دیگه نداره

پسر شما چه علائمی داشت؟

هیچی یه روز استفراغ کرد بعدش اسهال فقط، چیزی خورده شاید یا با دست کثیف غذا خورده

بله الودگی به بدن رسیده. ما که از مسافرت اومدیم خونه تا شب زیاد رفت دستشویی بعدش کم شد. دیروزم نداشت ولی امروز شدید داشت. دیروز نذاشتم بره مدرسه. حالا فردا هم به احتمال زیاد نمیذارم بره. گناه داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز