ما همیشه ی خدا تو خونه آجیل و هزار نوع میوه و سبزیجات و شیرینی و همه چی داشتیم تو خونه من چهار ماهه باردارم از وقتی باردارم شوهرم نه به تعزیه ب من میرسه نه ب فکر اینه که واسه خونه وسایل بخره منم یبار بیشتر ی حرفیو نمیزنم واقعا الان موندم تو کارش هر چی میگم بخر میگه باشه ولی نمیاره ..اصلا هم همچین آدمی نبوده این آدم ..نمیدونم دلیل کارش چیه .....وسایل ضروری رو میخره فقط همین گوشت و مرغ و برنج و ...
منم حامله ام بخدا ۵ اول فقط ماست و پنیر میخوردم هیچی هم نمیخرید مثل گاو میموند البته بیکار بود پول ...
چرا بچه دار شدی ای خدااااا نکنید اینکارارووووووو
ازدواج واقعا غم انگیزه 😞فکر کن بعد از چند سال میبینی اونی که دوش میگرفت ادکلن میزد میومد دیدنت 😍😙😙از فلسفه جهان غرب میگفت😌 حالا میشینه سر میز شام از کیفیت گوزیدنِش🙊واست تعریف میکنه😐😂😂😂ینی خاک بار ساراتان ✋
منم حامله ام بخدا ۵ اول فقط ماست و پنیر میخوردم هیچی هم نمیخرید مثل گاو میموند البته بیکار بود پول ...
تو حاملگی باید توجه کنی به تغذیت عزیزم...نمیتونی از خونوادت بخوای کمکت کنن؟ درکت میکنم چون منم موقع بارداریم وضع مالیمون وحشتناک بد بود..خیلی بهم سخت میگزشت..خدا بزرگه انشالا درست میشه ..همسرت چرا کار نمیکنه
من باردار بشم جهنمم برم سقطش میکنم چون گناه اینجوری والله ثوابش خیلی بیشتراز اینکه اون بچه دوروز دیگه با کلی حسرت بزرگ شه عین بچگیه خودم ک روزی صدبار ارزوی مرگ میکنم نمیخوام دلت بشکنه اما کاش باردار نمیشدی 😔
ازدواج واقعا غم انگیزه 😞فکر کن بعد از چند سال میبینی اونی که دوش میگرفت ادکلن میزد میومد دیدنت 😍😙😙از فلسفه جهان غرب میگفت😌 حالا میشینه سر میز شام از کیفیت گوزیدنِش🙊واست تعریف میکنه😐😂😂😂ینی خاک بار ساراتان ✋
تو حاملگی باید توجه کنی به تغذیت عزیزم...نمیتونی از خونوادت بخوای کمکت کنن؟ درکت میکنم چون منم موقع ...
خانوادم نه بابا ارث پدریمو ندادن بهم اگه داده بودن وضعم این نبود لااقل میتونستم برا خودم چیزی بخرم شانس ندارم باید از خدا شانس داشته باشم توکل باز به خدا
اونکه اره اما کلا از بچگیم منظورم بود عین بچگیه این بچه طفل معصوم !