2777
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 32 پست
نزن نزن 😑😑 اول از همه قدم نو رسیده مبارک باشه ب سلامتی  دوما به شوهرت بیشتر برس حواست بهش ب ...

میرسم از این لحاظ مشکلی نیست ..ولی انگار همون آدم نیست که هر شب هیچی نشده ۵۰۰خرج میکرد برا خونه داره بهم بزمیخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میرسم از این لحاظ مشکلی نیست ..ولی انگار همون آدم نیست که هر شب هیچی نشده ۵۰۰خرج میکرد برا خونه داره ...

🤨🤨چی بگم والا 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من میدونم خودش بخواد میگیره ..بعد من اصلا غذا نمیخورم ویارم شدیده ....ولی انتظار دارم آجیل و میوه و ...

من تا حالا آجیل نخوردم ، تو بگو بخره بخور اگه پولدار هس ، عیب نداره انشالله نی نی مون سالم و سلامت به دنیا میاد ،😚🤰

منم حامله ام بخدا ۵ اول فقط ماست و پنیر می‌خوردم هیچی هم نمی‌خرید مثل گاو میموند البته بیکار بود پول ...

چرا بچه دار شدی ای خدااااا نکنید اینکارارووووووو

ازدواج واقعا غم انگیزه 😞فکر کن بعد از چند سال میبینی اونی که دوش میگرفت ادکلن میزد میومد دیدنت 😍😙😙از فلسفه جهان غرب میگفت😌 حالا میشینه سر میز شام از کیفیت گوزیدنِش🙊واست تعریف میکنه😐😂😂😂ینی خاک بار ساراتان ✋
منم حامله ام بخدا ۵ اول فقط ماست و پنیر می‌خوردم هیچی هم نمی‌خرید مثل گاو میموند البته بیکار بود پول ...

تو حاملگی باید توجه کنی به تغذیت عزیزم...نمیتونی از خونوادت بخوای کمکت کنن؟ درکت میکنم چون منم موقع بارداریم وضع مالیمون وحشتناک بد بود..خیلی بهم سخت میگزشت..خدا بزرگه انشالا درست میشه ..همسرت چرا کار نمیکنه

🖤
چرا بچه دار شدی ای خدااااا نکنید اینکارارووووووو

الکی می‌گفت دارم پرهیز میکنم ببخش نگو کمی اونجوری میکرد بقیشو پرهیز منم خام شدم فکر کردم داره پرهیز می‌کنه بعد دیدم حامله ام دلم نیومد بندازمش گفتم شاید روزی این بچه منو از این زندگی نجات بده خدارو چی دیدی ،😕

الکی می‌گفت دارم پرهیز میکنم ببخش نگو کمی اونجوری میکرد بقیشو پرهیز منم خام شدم فکر کردم داره پرهیز ...

من باردار بشم جهنمم برم سقطش میکنم چون گناه اینجوری والله ثوابش خیلی بیشتراز اینکه اون بچه دوروز دیگه با کلی حسرت بزرگ شه عین بچگیه خودم ک روزی صدبار ارزوی مرگ میکنم نمیخوام دلت بشکنه اما کاش باردار نمیشدی 😔

ازدواج واقعا غم انگیزه 😞فکر کن بعد از چند سال میبینی اونی که دوش میگرفت ادکلن میزد میومد دیدنت 😍😙😙از فلسفه جهان غرب میگفت😌 حالا میشینه سر میز شام از کیفیت گوزیدنِش🙊واست تعریف میکنه😐😂😂😂ینی خاک بار ساراتان ✋
تو حاملگی باید توجه کنی به تغذیت عزیزم...نمیتونی از خونوادت بخوای کمکت کنن؟ درکت میکنم چون منم موقع ...

خانوادم نه بابا ارث پدریمو ندادن بهم اگه داده بودن وضعم این نبود لااقل می‌تونستم برا خودم چیزی بخرم شانس ندارم باید از خدا شانس داشته باشم توکل باز به خدا 

بچه شیرین موجود دنیان . منم مثل توام بی پولم ، ولی باردار نیستم خیلی دلم بچه میخواد... همیشه فکرمیکنم بچه روزی رسونه 

تو این گرونی همه حسرت به دلمونه 

اونکه اره اما کلا از بچگیم منظورم بود عین بچگیه این بچه طفل معصوم !

من باردار بشم جهنمم برم سقطش میکنم چون گناه اینجوری والله ثوابش خیلی بیشتراز اینکه اون بچه دوروز دیگ ...

سهم پدریمو بگیرم با اون بزرگش میکنم خودمم هم خیاطی میکنم الان چون باردارم نمیتونم دعا کن ی کاری هست اونجور بیاد بتونم بعد زایمانم انجام بدم انشالله که خیره عیب نداره