2777
2789
عنوان

شوهرم....

250 بازدید | 32 پست

ما همیشه ی خدا تو خونه آجیل و هزار نوع میوه و سبزیجات و شیرینی و همه چی داشتیم تو خونه من چهار ماهه باردارم از وقتی باردارم شوهرم نه به تعزیه ب من میرسه نه ب فکر اینه که واسه خونه وسایل بخره منم یبار بیشتر ی حرفیو نمی‌زنم واقعا الان موندم تو کارش هر چی میگم بخر میگه باشه ولی نمیاره ..اصلا هم همچین آدمی نبوده این آدم ..نمی‌دونم دلیل کارش چیه .....وسایل ضروری رو میخره فقط همین گوشت و مرغ و برنج و ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشمت رو دور دیده شاید

متوجه نشدم ...آخه خودشم یجوریه روی بچه و این چیزا خیلی حساسه ولی دیگ واقعا بهم برمیخوره اینجوری ..میخوام بهش بگم ی پولی بریزه ب کارتم ک خودم بگیرم من عمرا از غرورم نمیتونم این حرفا رو بزنم بهش ولی مجبورم میکنه

منم حامله ام بخدا ۵ اول فقط ماست و پنیر می‌خوردم هیچی هم نمی‌خرید مثل گاو میموند البته بیکار بود پول نداشت منم چون حالت تهوع داشتم زیاد نمیکفتم بخر الان هم فقط برنج میخورم اگه گوشت باشه گوشت نباشه هیچی دیگه خدا خودش به داد من برسه توقع آجیل ندارم دیگه چی میشه کرد نداری هس 

متوجه نشدم ...آخه خودشم یجوریه روی بچه و این چیزا خیلی حساسه ولی دیگ واقعا بهم برمیخوره اینجوری ..می ...

منتظره تو بهش بگی

اینجوری فک نکنم تغییر ایجاد بشه

باید همین کارو کنی

منم حامله ام بخدا ۵ اول فقط ماست و پنیر می‌خوردم هیچی هم نمی‌خرید مثل گاو میموند البته بیکار بود پول ...

من میدونم خودش بخواد میگیره ..بعد من اصلا غذا نمیخورم ویارم شدیده ....ولی انتظار دارم آجیل و میوه و شیر و مور چاینا رو بریزه زیر دستم...نمی‌دونم چیشده ..ولی صب بیدار شد بهش میگم دیگ حتی شده غرورم بشکنه

فقط تو موندی التماس کنیم حرف بزنی

نزن نزن 😑😑

اول از همه قدم نو رسیده مبارک باشه ب سلامتی 

دوما به شوهرت بیشتر برس حواست بهش باشع از هر لحاظ . بعدشم شوهرته چرا نمیگی چرا نمیخری دوست پسر نیست که غرور کنی 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست