بچه فال تک نیت تا چه مدتو نشون میده به نظرتون اینایی که تو اینستا فال میگیرن حرفاشون درسته خودتون اعتقاد دارین
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
ببخشید عزیزم مزاحم وقتتون شدم از همونی که گرفت گفت تا هفت ماه ممکنه طول بکشه به سال نگفت
پس همون هفت ماه بازم میگم فال به انرژیت ربط داره و فقط اون چیزایی که میگن حدس و کمان
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
س فال کامل گرفتی که اونم تازه صد در صد نیس ممکنه تغییر کنه
خب اگه به انرژی بستگی داره پس دروغه مثلا اگه انرژیت بد باشه خب پس اتفاقای بد میگه ولی هیچ وقت اتفا ...
اره من اینو تجربه کردم دقیقا بر اساس فرکانس هایی که به طرف میفرستی بهت میگن
مهتاب برام. فالمو گرفتم. همه گفتن معشوقه ت برمیگرده. مهتاب یه کلام گفت برنمیگرده. از مهتاب بدم اومد. دیگه پیشش نگرفتم. بعد چند ماه عشقمو با همسرش تو خیابون دیدم. دنیا روی سرم خراب شد. تازه یاد حرفهای مهتاب افتادم که بهم گفته بود برنمیگرده و من ناراحت شده بودم. شماره مهتاب 09196518128