2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 97 پست
کدوم حرفم درسته؟ ینی الان اونکه مقصر بوده ولم کرده رفته بعد یه ماه و‌نیم امکانش هست دلتنگم بسه؟ پس چ ...

میشه بگی از چی اینجور ادما خوشت اومده و نگرانی و دلگیر ک چرا پیا م نمیده از پولش و وضعش زیبا خوشگل چی

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
افریننننن ب تو کاش یکی میزد تو گوش منو میگفت بش پ نده من از همه چی ازش سز تر بودم خودم قدر ندونستم

خودتو سرزنش نکن من درکت میکنم آدم تو این شرایط اصن حال روحی خوبی نبوده خودشو فراموش می‌کنه فقط طرف مقابل رو میبینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیه این حرفا...ــمهم زندگی الانته اگ نمیتونی ببخشیش بش فکر نکم

گفتم ادم بشع میبخشم اگرم گفت ب درک منم میوم حله😁 بسلامت یا ادم بشع یا بسلامت  ادم زیاده دلی ادمش کمه😁

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
میشه بگی از چی اینجور ادما خوشت اومده و نگرانی و دلگیر ک چرا پیا م نمیده از پولش و وضعش زیبا خوشگل چ ...

نه اصن اون خیلی خیلی معمولی بود پولدار بودن ولی من واقعا بخاطر پولش نخواستمش من خودشو دوس داشتم بعضی رفتاراشو ک مردونه تر رفتار میکرد از نظر شخصیتی بچه نبود و شبیه من بود هنوزم باورم نمیشه من دختر سرسختی بودم نمیدونم‌چطوری تو دامش اقتادم

اینم بگم.....میشه بخشید....ولی اگ نمیخوای....برا خودت ارزش قائل باش و ناراحت نباش

ناراحت ک بالاخره منم ادمم دل دارم از سنگ نیسم منم عین اون از گوشت و خون استخونم، ولی در حقم نامردی کرد بخدا من اینو بهتون میگم ت این 2 سال باورتون نشع خدا بالاسر شاهده ☺️  فقط دستش گرفتم ت پارک و بیرون تمام، هیجی دیگه من خودن نخواستم، چون م وجدان دارم و فرست طلب نیستم گفتم ی روزی مث این روزا بیاد بتونم ترکش کنم  ن اینکه کار خودم بکنم و اه اونم پشت من باسه و بخاطر من ب همه فوش بدن که اینجوری اونجوری چیزی ک تو این سایت دیدم

چ سخت گیر 

گفتم خوشم نمیاد ت با پسرا چت کنی  و قه قه بزنی و ادا در بیاری گفتم شاید بجع ای 

در حد متوسط

نباید میشد این یکی از اشتباهای شما دختراس همه تون ک میخونید بدونید

کسی ک نتونس جلو شهوت و هوسش بگیره واسع شما بدونید اون ی کفتار فرصت طالبه 

کسی ک کسیو دوس داشته باشه اصلا حرفش نمیزنه

یا خود دختره اسرار میکنه 

بعدم وقتی پسرا اسرار میکنن دخترا انکار بعد میزارن میرن و ادا در میارن ک اعتماد نداری و این دوست داشتن نیس و فلان باز میخان گول بزنن تا کار خودشون بکنن

همین نکنته رو اگر وا ندید الان رو ب افسردگی و اینا نمی رفتید

خیلیا رو دیدم 23 سالمه ولی خیلیا رو دیدم 

بابا.....میگذره این چیزا عادین

بچه ک سنش درسته 16 داره میره ت 17 ولی قدش 8 سانت همس از من کوتاه😕😑😐😁 من 178 اون 170

باربی لاکر دار

هعیییییی....ولی من اجازه ندادم دستمم بگیره 

همین خوبه، اینم بگم بخدا اون انقد میخاس

ولی من ن  شاید بخاطر همین رفته چت گروههه😏

ببین خوبی ک بگذرع نادون دور ور میداره، 

از ی ور حسودم😑😐 دوس ندارم با کسی باسه و مهمتر ازس استفاده کنه اون ی نمه ساده و احمق مجازه گولش نکنن میترسم خره دیگه 

نباید میشد این یکی از اشتباهای شما دختراس همه تون ک میخونید بدونید کسی ک نتونس جلو شهوت و هوسش بگیر ...

منم والا کار خطایی نکردم عذاب وجدان من سر اینکه منو ول کرد و رفت نه چیز دیگه ولی در حالت کلی ک اکثر دوستانم همیشه بحث میکنم الان اکثر پسرا ینی بیشترشان ک وارد رابطه میشن یه چیزایی می‌خوان از دخترا که دختر اگ پا نده ولش می‌کنه میره اگ پا بده بازم ولش می‌کنه می‌ره بدتر از همه اینک دقیقا همین پسر فرصت طلب ک شما میگی من برا دوستم پیش اومده بود همین پسره دوستمم بازی داد ماهم می‌گفتیم بابا یارو اصن آدم تعهد ‌و ازدواج‌نیس غصه نخور فلان ولی چند ماه بعدش دیدیم ازدواج کرده 

میدونی بحث من چیه من تو خیلی مقاله ها خوندم ک‌میگف پسر کلا دیدگاهش ب دوس دخترش مثبت نمیشه و ب چشم بد بهش نگا می‌کنه و هرچقدم دختر بگه با خودش میگه اینک با من حرف زده پس صددرصد با پسرای دیگ هم حرف زده و فلان کارو کرده پس الان اونایی ک تو رابطه دوستی موفق هستن  ب ازدواج ختم میشه چطوریه رابطشون

منم والا کار خطایی نکردم عذاب وجدان من سر اینکه منو ول کرد و رفت نه چیز دیگه ولی در حالت کلی ک اکثر ...

یکی بستگی ب شانس داره یکی بستگی ب طرف تون ک حلال زاده باسه یا حروم زاده وقتی ک ت داری با دختر مردم فلان میکتی باید هنه چیو ب پذیری بگیری اگر ن عن میخوری با احساس طرف بازی میکن ی و ب اوح بد بختی میکشونیش

اگر با دوس دختر خودت اذدواج نکنی مطعن باش با دوس دختر یکی دیگه میکتی غافل از اینکه بگی پیش خودت این پاکع😁  

اره اینجوریاس ببشتر هس من ت بیرون خوابیدم دستم یخ زده نمیتونم درس تایپ کنم زیر اسمون خدا ت حیاط 😁