2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم 😔

609 بازدید | 97 پست

نمی‌دونم چرا دارم اینجا می‌نویسم حرف دلمو شاید چون نمیخوام کس دیگ بفهمه ولی دیگه نمیتونم نبودنشو تحمل کنم یه ماه و نیمه باهاش نیستم کار هرروزم شده چک کردن پروفایلش و دعا کردن خیلی ضعیف و داغون شدم از فکر اینک چطور تونست رابطه یه ساله رو اینجوری بیخیال سه و یه ماه نیم ازش خبری نشه😔چطور انقد فاصله گرفتیم از هم که شاید ینی ب احتمال زیاد اون با یکی جدیدش خوش هست و منم ب یادشم و ب طرز احمقانه چشم انتظار برگشتنش😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو بچسب منم رابطه یکسال و چهار ماهه رو کنار گذاشتم و الان یساله میگذره....خیلی خوب شد ک رفت از ته دلم میگم....من تو این یه سال خیلی پیشرفت کردم و خیلی از اون جلو تر افتادم

خودتو بچسب منم رابطه یکسال و چهار ماهه رو کنار گذاشتم و الان یساله میگذره....خیلی خوب شد ک رفت از ته ...

آخه من از وقتی ازش جدا شدم دنبال کار رفتم کلی جا سر زدم ولی هیچی ب هیچی ب این نتیجه رسیدم پیشرفت هم نمیتونم بکنم خیلی دلم براش تنگه

عزیزدلم درکت میکنم سخته خیلیم سخته..ولی رابطه کات شده وحس شما یکطرفست به جایی نمیرسه...حتی اگه برگرده شمااحساستون مث قبل نمیشه نسبت بهش..پس بهتره فراموشش کنید..میدونم الان شدنی نیست بمروزمان میشه...

خواب نمیبرد مرا..یارنمیخرد مرا...مرگ نمی درد مرا...آه چه بی بها شدم...
خودتو بچسب منم رابطه یکسال و چهار ماهه رو کنار گذاشتم و الان یساله میگذره....خیلی خوب شد ک رفت از ته ...

حرفت درسته ولی بعضی موقع ها آدم دلش تنگ میشه

اونی ک باهاش بودم فرق داشت بخدا هیچکی اون نشد برام🥺💔

اینم بگم خیلی اذیت شدم...بازهم گاهی اوقات پروفایلش چک میکنم ولی خوب شد تموم شد من رشد کردم اون تغییری نکرد

عزیزدلم درکت میکنم سخته خیلیم سخته..ولی رابطه کات شده وحس شما یکطرفست به جایی نمیرسه...حتی اگه برگرد ...

آخه مرداد تموم کردیم باهم بعد شهریور اتفاقی بیرون دیدیم همو دو روز بعد پیام داد گف نمیتونم تحمل کنم بیرون مث دوتا غریبه باشیم دنیا رو سرم خراب میشه دوباره خودش بعد یه هفته همون بی توجهی هارو کرد حتی بهش پیام دادم گفتم تو ک انقد ابراز پشیمونی میکردی خودت برگشتی من دوست دارم دلم برا روزای خوبی ک داشتیم تنگ شده اگ برات مهم نزار رابطمون خراب سه هیچ جوابی ب پیامم نداد و رفت و تاالان ازش بی خبرم

حرفت درسته ولی بعضی موقع ها آدم دلش تنگ میشه اونی ک باهاش بودم فرق داشت بخدا هیچکی اون نشد برام🥺💔

فک میکنی قرار نیی خوشبختیت ب یکی دیگ گره بخوره ک نگران رفتنش باشی....عاشق خودت باش

حرفت درسته ولی بعضی موقع ها آدم دلش تنگ میشه اونی ک باهاش بودم فرق داشت بخدا هیچکی اون نشد برام🥺💔

چطوری میشه ک اونا برا ما متفاوت میشن ولی ما برا اونا نه و‌مارو ترک میکنن؟ خب دوتایی این رابطه رو پیش بردیم خاطراتمونم مشترک بوده پس چرا احساس فرق میکنه

آخه من از وقتی ازش جدا شدم دنبال کار رفتم کلی جا سر زدم ولی هیچی ب هیچی ب این نتیجه رسیدم پیشرفت هم ...

ادامه بده.....بخدا هیچکی نمیتونه جز خودت خوشبختیت تضمین کنه هر روز ایده بده یه روزی تارگتت تاچ میشه و برات میگیره

یعنی راجب منم اینجوری فک میکنه، پروفم و شمارم اینارو چک میکنه البتع از همه جا بلاکس کردم و با خط مادرش س بار زنگ زد اونم بلام کردم

یعنی راجب منم این فکر میکنه ک با یکی دیگس 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...