2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 97 پست
ینی پسرام اینجورین؟ اونایی ک مارو ول کردن هم دلتنگم یا نه فک نکنم فقط دلداریه الکیه😔

مهم نیس اون چ حالی داره مهم تویی....ک ایمان داشته باش بالاخره کمرنگ میشه...سخته طول میکشه برا من بعد یسال و چند ماه هنوز ارزومه یه روزه کامل بش فکر نکنم ولی چسبیدم ب زندگیم میخوام با موفقیتم نشونش بدم خیلی اشتباه میکرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی پسرام اینجورین؟ اونایی ک مارو ول کردن هم دلتنگم یا نه فک نکنم فقط دلداریه الکیه😔

فکر میکنم اکثر پسرا بیخیالن وبراشون مهم نیست متاسفانه..

خواب نمیبرد مرا..یارنمیخرد مرا...مرگ نمی درد مرا...آه چه بی بها شدم...
برو بهش پیام بده ینی همه آبان ماهیا شکل توعن؟ ینی اونم مثل توعه مگ دستت قطع شده نمیتونی پیام بدی؟ وا ...

دور ا. حون حیف دستم نیس زبونتو گاز بگیر دست عشقت قط بشه😐😕  جلو خواهرم این حرف میزدی تیکه پارت میکرد😂😂

عمرا ابدا تا اینکه خودش زنگ نزنه و معذرت نخواد و درست صحبت نکنه بخدا قسم نمیزنم پی شم نمیرم

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
دور ا. حون حیف دستم نیس زبونتو گاز بگیر دست عشقت قط بشه😐😕  جلو خواهرم این حرف میزدی تیکه پارت ...

دستش قطع شده ک پیام نمی‌ده دیگ😔ب دل نگیر آقای آبان ماهی ناراحتم 

یه سوال بپرسم؟😶 میگن پسرا حتی اگر مقصر باشن دلشون تنگ میشه بعد مدتی درسته؟ بعدشم میگی اون باید زنگ بزنه معذرت بخواد مقصر اون بود یا تو؟

اگ دلت نمیخواس ولش نمیکردی

قضاوتم نکن خواهر اون مقصر بود  بخدا، من ازاونا نیسم ک خرشون از پل گذشت تامام ن اینجوریا نیس

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
فکر میکنم اکثر پسرا بیخیالن وبراشون مهم نیست متاسفانه..

ب نظرت من چیکار کنم ای داغی ک رو دلم هست رفع بشه هرروز بدتر عذابم میده😔انگار یه تیک زغال گذاشتن سر دلم

ب نظرت من چیکار کنم ای داغی ک رو دلم هست رفع بشه هرروز بدتر عذابم میده😔انگار یه تیک زغال گذاشتن سر ...

واسطه یادوستی که بتونی خبری بگیری ازش نداری 

پس برو دنبال عشقت اگه واقعا اینقددوسش داری...

عشقم نیس ی دوست معمولیه،  اون پیله کرده تا پروانه بشم سنشم کمه 16 من دارم میشم 23 

خو الان چ فرقی داری دختر مردمو ول کردی دلشو شکستی

اشتباه نکن دختر جان  میگم منو با عشقت رلت عوض ی گرفتی من دل کسیو نشکستم گ نخواهم شکست ب دلایلی اون مقصر بود منم ترکش کردم، دل شکستن جوریع ک نمیشع ایجا گفت 

عشقم نیس ی دوست معمولیه،  اون پیله کرده تا پروانه بشم سنشم کمه 16 من دارم میشم 23

پس نمیخواد نگران یه دوست معمولی باشین...سنس کمه ولی خب خودش میدونه وانتخاباش..پس بیخیال 

واسطه یادوستی که بتونی خبری بگیری ازش نداری 

نه آبجی ندارم هیچی اون سری آخری بعد یه ماه خودش برگشت کلی ابراز پشیمونی کرد ک من لیاقت نداشتم سری آخری خریت کردم ولی توام مقصر بودی ولی همچنان ب رفتاراش ادامه میداد کاملا معلوم بود پای یه نفر دیگ ویژه ک باهاش مشغول شده می‌دونم میگین بیخیال شم ولی یه سالمو باهاش گذروندم کلی خاطره دارم باهاش اولین نفری بود ک باهاش انقد خاطره داشتم 😔😭