2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 97 پست
آخه مرداد تموم کردیم باهم بعد شهریور اتفاقی بیرون دیدیم همو دو روز بعد پیام داد گف نمیتونم تحمل کنم ...

یه چیزیو تجربه بهم ثابت کرده اینه که هیچ کسی باهیچ بهونه ای نمیتونه ازکسی فاصله بگیره وازش جدابشه مگه اینکه خودش نخواد که اونم بحثش جداست..پس ببین اگه واقعا بخوادت هیچ چیزی نمیتونه مانع بشه..

خواب نمیبرد مرا..یارنمیخرد مرا...مرگ نمی درد مرا...آه چه بی بها شدم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی راجب منم اینجوری فک میکنه، پروفم و شمارم اینارو چک میکنه البتع از همه جا بلاکس کردم و با خط ماد ...

مرض داشتی بلاک کردی تو همون آبان ماهی نیستیییییی بیا بجای عشقم تورو بزنمت بیشور دوسش داری راجبش فک‌میکنی چرا بلاک کردی دلشو شکستی هیچ میدونی چقد غرورش خورد شده؟

یه چیزیو تجربه بهم ثابت کرده اینه که هیچ کسی باهیچ بهونه ای نمیتونه ازکسی فاصله بگیره وازش جدابشه مگ ...

خب از فکر اینک با یکی دیگس و جایگاه منو ب اون داده نمیتونم هضم کنم اونی ک انقد دوسش داشتم و میدید عشقم بهش صاف و صادقانس باورم نکرد چطور تونست عشقمو بی تفاوت باشه بهش و بره

قطعا همین فکر میکنه

اخخخخخخ خدااااااااا نمیخام این فکر کنه و اونم بره با ی حبف نون خودش خراب کنه خدایا 🤦‍♂️

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
خیلی سخته هنوزم دوریش حس میشه  پارسال همین روز ‌باهاش حرف زدم🚶‍♀️🍂

میگذره ببین مثمه غلیظ میمونه اولش خفت میکنه هر چی میری جلو تر بیشتر حس خفگی داری ولی خوبیه ماجرا اینجاس کم کم محو میشه 

اخخخخخخ خدااااااااا نمیخام این فکر کنه و اونم بره با ی حبف نون خودش خراب کنه خدایا 🤦‍♂️

برو بهش پیام بده ینی همه آبان ماهیا شکل توعن؟ ینی اونم مثل توعه مگ دستت قطع شده نمیتونی پیام بدی؟ واقعا چرا پیام نمیدیییییییییی😅

میگذره ببین مثمه غلیظ میمونه اولش خفت میکنه هر چی میری جلو تر بیشتر حس خفگی داری ولی خوبیه ماجرا این ...

ینی پسرام اینجورین؟ اونایی ک مارو ول کردن هم دلتنگم یا نه فک نکنم فقط دلداریه الکیه😔

مرض داشتی بلاک کردی تو همون آبان ماهی نیستیییییی بیا بجای عشقم تورو بزنمت بیشور دوسش داری راجبش فک‌م ...

😕😐خدایا خداوندا چرا هرکی میاد سر من خالی میکنه دردو شکستشو🥴

بگو خالی بشی خواهر بجای اون ب من بگو 

ولی اینو بدون زمین تا آسمون بین ما فرقع با اون عشقت،، 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
میگذره ببین مثمه غلیظ میمونه اولش خفت میکنه هر چی میری جلو تر بیشتر حس خفگی داری ولی خوبیه ماجرا این ...

هوم میدونم بالاخره فراموش میشه ولی فقط ای کاش ی بار دیگه باهاش حرف میزدم 

پس برو دنبال عشقت اگه واقعا اینقددوسش داری...

خواب نمیبرد مرا..یارنمیخرد مرا...مرگ نمی درد مرا...آه چه بی بها شدم...