2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 97 پست
تو اصن هرجوری ک دوس داری میتونی فک‌کنی و هر طرز فکری داری هم کاملا آزادی منم اصن وظیفه خودم نمی‌دونم ...

من هیج فکر ی نمیکنم و نکردم و نخواهم کرد خانوم به منم ربطی ندارع و برامم مهم نیس😃

بله درسته صحیح واسه کسی ک مهم میدونید خودتون ثبات کنید ک ولتون نکنه برع😁😂

موفق باشید 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیج فکر ی نمیکنم و نکردم و نخواهم کرد خانوم به منم ربطی ندارع و برامم مهم نیس😃  بله درسته ...

اولا ببین تو چقدر بی وجدانی ک بااینک‌ میبینی من ناراحتم و دلیل کات کردنم چیز دیگ ای بوده ببین چقدر بی وجدانی ک دقیقا داری از همین نقطه میزنی ک میبینی من زخمی ام ازش انقدر هم فکرت فاسد هست ک رابطه رو فقط تو این چیزا میبینی ک فک می‌کنی کسی کس دیگ رو ول کنه بخاطر این چیزا ول می‌کنه حتما خودت چن نفرو بخاطر این چیزا ول کردی ک فکر مریضت فقط داره دور این چیزا می‌چرخه هرچند از وجودت تو پیج بانوان هم معلومه چی هستی  واقعا برات متاسفم که برا اثبات حرف و طرز فکر کثیفت داری ربطش میدی ب شکست من تو رابطم ک اصلا ب این چیزا ربطی نداشته دیگ چیزی تو تاپیک من تایپ نکن ک حالمو بهم زدی با این شخصیت گند و مزخرفت که بجای راهنمایی و دلداری اومدی چرندیات چرت تحویل میدی

اولا ببین تو چقدر بی وجدانی ک بااینک‌ میبینی من ناراحتم و دلیل کات کردنم چیز دیگ ای بوده ببین چقدر ب ...

عاقلان داند خانم موفق باشی، ت کسی نیسی ک برام مهم باشه توهین کنی بی ادبی کنی بی وجدان گی  بگو عیب نداره 😃، ایشاللع ک درست بشه 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
عاقلان داند خانم موفق باشی، ت کسی نیسی ک برام مهم باشه توهین کنی بی ادبی کنی بی وجدان گی  بگو ع ...

اونی ک اومده توهین می‌کنه و تهمت میزنی تویی نه ک برا من ذره مهمه انقد بیکارم حرف تو برام مهم باشه باشه بابا تو عاقل تو خوب من خراب ک ازم سواستفاده کردن ولم کردن فقط دیگ‌چیزی تایپ نکن تو تاپیکم چون واقعا اعصاب تو یکی ک باخودت درگیری رو ندارم اه عجب آدمایی پیدا میشن

اونی ک اومده توهین می‌کنه و تهمت میزنی تویی نه ک برا من ذره مهمه انقد بیکارم حرف تو برام مهم باشه با ...

چرا عصبی میشی خواهر 😕😐 چرا جوش میاری یکی دیگه دلت شکسته ول کرده رفتع سر ما خالی میکنی دور از جون خراب چیه😑🤦‍♂️ من اصلا منظورم شما نیستید چرا ب خود میگیرید اخه من ب خدا ن فکری راجب شما کردم ن قضاوتی هیچی شما اینجوری میگید، اصن منو ندیدید نمی شناسید بعد بهم میگید بی وجدان خیلی چیزای دیگه😐 من چیزی نمیگم چون اصن زورم نمیده میدونم پوچه چیزی ک من نیسم چرا عصبی بشم اخ

ایشالله درست میشه سرش میخوره ب سنگ میاد، ولی ‌شاید دیر بیاد ولی وقتی اومد ارزش داشتن خودت نشون بده و  قهوه ایش کن 😐، 

ب من چیکا داری اخه خواهر عزیزم 😑🤦‍♂️ من 23 سالم ارزو دارم و خیلی چیزای دیگه بهم گفتید ک خودت حتما اینطوری مریضید ک با خانوما فلان کردید و ولشون کردید، اینو بگم  کسای بودن ک خودشون..... حاظر بودن و فلان ولی من نبودم 😐 نمیخواستم چون ارزشم بیشترع 

چرا باید خودم خراب کنم، ماها خیلی متفاوتیم خواهر هیش وقت کسیو قضاوت نا بجا نکن ک بهش تهمت مريض ی و ی عالمع زشتی بگید، شخصیت من جوریه ک نیازی ب جبهه گرفتن ندارم در مقابل حرفاتون، عیب ندارع ن چیزی ک گفتید من هستم خداروشکر 😁 ن  ناراحتم ک گفتید، درکتون میکنم دلتون خونه واسه اون فلان یارو اقا  مرد پسر چم😐

موفق باشید امید روزی ک دوبارع مث روز اول ک دیدینش خوشحال بشید، منم روزی ک طرفم دیدم با شوهرش و ی بچه تو شکمش خوشحال شدم، از این ک فقط دیدمش خانومی شده بود واسع خودش و آقاش کنارش 😁

منم خنده های مصنوعی البته ناراحت بودم ولی بخاطر اون ک خوشع خوش بودم میخواستم منو نبینه ولی دید، شوهرشم فک کنم فهمید جریانو ولی پاک بود دوستی و عشق چیزی بهش نگفته بود چون وقتی من 15 سالم بود اون 10 من دیده بودمش😁. راحب من بدو بیراه نگو و حرفای ک لایق دیگرانه ب من نگو گناه کار میشی تهمت 

چرا عصبی میشی خواهر 😕😐 چرا جوش میاری یکی دیگه دلت شکسته ول کرده رفتع سر ما خالی میکنی دور از جون خ ...

اصلا ربطی نداره کسی دل منو شکسته یا چی شما برو پیامایی ک دادی رو بخون سر و تهش همش تیکه انداختی هی میگم داداش من مشکلم چیز دیگس باز ربطش میدی میگی بعضیا فلان میکنن  تو برو خودتو ب اون ثابت کنه ولت نکنه انگار من خراب بودم اون سر این منو ول کرده من اومدم مشکلمو مطرح بکنم اینجا ک دلم آروم سه نه اینک یکی مث شما بیاد بهم بگه تو فلان کارو کردی برو خودتو بهش ثابت کن ولت نکنه اسمش بی وجدانی نیست پس چیه؟ دقیقا نمک میپاشن رو زخم آدم اونم با حرف غلط 

شما اگر منظوری نداری پس طرز حرف زدنتو بلد نیستی ک بازم بعید می‌دونم همچین چیزی باشه چون ب قول خودتون عاقلان داند و بس خودتونو انقد عاقل میدونین ک راحت هر حرفی دلتون میخواد میگین ب آدم هیچ میدونین بدترین و سنگین ترین حرف برا یه دختر اینک یکی همچین فکری راجبش بکنه؟ حالا چ تو سایت ک آدم نمی‌شناسه کیا هستن چ تو دنیای واقعی فرقی نداره  چون پیامات همش مونده.ک سرتاپاش توهین آمیزه ب من وگرنه من با شما مشکلی ندارم ن شمارو میشناسم که بخوام شمارو آه و نفرین کنم توهم هرکسی هستی زندگیت ب خودت ربط داره همینم مونده بیام تو مجازی زندگی شمارو قضاوت کنم و راجبش فک‌بکنم!!!! چون شما منو قضاوت کردی منم گفتم دقیقا مث شما قضاوت کنم ک ببینم چ حالی میشین خوشتون میاد یکی شما رو نشناخته قضاوت کنه؟ که بهتون برخورد پس منم مث شما آدمم کاملا اشتباهه ک همه رو ب یه چشم میبینین و بدتر پای حرفتون بودین و می‌خواستین هرجور شده اثبات کنین حق باشماس و من یه کاری کردم ولم کرده بدون اینک بدونی طرف سرچی ولم کرده اون خودش یه پاش لنگ بود خیانت کرد شما ربط دادی ب اینک دختر فلان کارو می‌کنه طرف ولش می‌کنه....منم دقیق امیدوارم یکی مطابق با شخصیت خودتون سرراهتون قرار بگیره و خوشبخت بشین و تفاهم داشته باشین باهاش

شماهم دقیقا حرفایی ک مربوط ب دخترای دیگس ب من نگو بقول خودت تهمته گناهکار میشی