چرا عصبی میشی خواهر 😕😐 چرا جوش میاری یکی دیگه دلت شکسته ول کرده رفتع سر ما خالی میکنی دور از جون خراب چیه😑🤦♂️ من اصلا منظورم شما نیستید چرا ب خود میگیرید اخه من ب خدا ن فکری راجب شما کردم ن قضاوتی هیچی شما اینجوری میگید، اصن منو ندیدید نمی شناسید بعد بهم میگید بی وجدان خیلی چیزای دیگه😐 من چیزی نمیگم چون اصن زورم نمیده میدونم پوچه چیزی ک من نیسم چرا عصبی بشم اخ
ایشالله درست میشه سرش میخوره ب سنگ میاد، ولی شاید دیر بیاد ولی وقتی اومد ارزش داشتن خودت نشون بده و قهوه ایش کن 😐،
ب من چیکا داری اخه خواهر عزیزم 😑🤦♂️ من 23 سالم ارزو دارم و خیلی چیزای دیگه بهم گفتید ک خودت حتما اینطوری مریضید ک با خانوما فلان کردید و ولشون کردید، اینو بگم کسای بودن ک خودشون..... حاظر بودن و فلان ولی من نبودم 😐 نمیخواستم چون ارزشم بیشترع
چرا باید خودم خراب کنم، ماها خیلی متفاوتیم خواهر هیش وقت کسیو قضاوت نا بجا نکن ک بهش تهمت مريض ی و ی عالمع زشتی بگید، شخصیت من جوریه ک نیازی ب جبهه گرفتن ندارم در مقابل حرفاتون، عیب ندارع ن چیزی ک گفتید من هستم خداروشکر 😁 ن ناراحتم ک گفتید، درکتون میکنم دلتون خونه واسه اون فلان یارو اقا مرد پسر چم😐
موفق باشید امید روزی ک دوبارع مث روز اول ک دیدینش خوشحال بشید، منم روزی ک طرفم دیدم با شوهرش و ی بچه تو شکمش خوشحال شدم، از این ک فقط دیدمش خانومی شده بود واسع خودش و آقاش کنارش 😁
منم خنده های مصنوعی البته ناراحت بودم ولی بخاطر اون ک خوشع خوش بودم میخواستم منو نبینه ولی دید، شوهرشم فک کنم فهمید جریانو ولی پاک بود دوستی و عشق چیزی بهش نگفته بود چون وقتی من 15 سالم بود اون 10 من دیده بودمش😁. راحب من بدو بیراه نگو و حرفای ک لایق دیگرانه ب من نگو گناه کار میشی تهمت