2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 97 پست
یکی بستگی ب شانس داره یکی بستگی ب طرف تون ک حلال زاده باسه یا حروم زاده وقتی ک ت داری با دختر مردم ف ...

میدونی من بهش گفتم چطور تونستی یه سالمو بگیری تو خودت با چشای خودت دیدی ب جون پدر و مادرم قسم خورده بودم ک قبل تو با کسی نبودم خودت دیدی چقدر زجر کشیدم تا راهت دادم تو زندگیم و کوتاه اومدم برگشت گف منت بودنتون سر من نزار بااین چن باره داری میگی کوتاه اومدی یه جوری میگی ک کسی ندونه فک‌میکنه بردمت تو کلبه وسط بیابون منم گفتم یه سال بازیم دادی منو عروسک فرض کردی گف اسمشو بازی نزار من تورو عروسک فرض نکردم درسته خریت کردم گند زدم ولی خریت های منو نزار پای اینک دوست نداشتم بعدشم گفتم یه سالمو گرفتی کلی دارم زجر میکشم گف من کاری نکردم ینی مسئولیت کارایی ک کرده عهده نگرف گف کاری نکردم میدونید شایدم بیشتر بخاطر این دارم زجر میکشم که چطور انقد راحت پشتمو خالی کرد بااینکه دید ب سختی باهاش دوست شدم چطور انقد راحت باهام برخورد کرد و فکر نکرد ک من بعد رفتنش خورد میشم

میدونی من بهش گفتم چطور تونستی یه سالمو بگیری تو خودت با چشای خودت دیدی ب جون پدر و مادرم قسم خورده ...

بهتر از تو رو پیدا کرده کار‌ش با شنا تموم شد خودتوت دوس نداش چیزیو ک دوس دلش بهش رسید حتما دیگه تامام 

الانم دارع بقیه رو خر میکنه 

دخترایی ک خر اینو اون میشن و باعث میشن ترک کنن هم و حدا بسن دلم براسون میسوزه و دلم برای سوهر اینده سونم میسوزع شاید ی مرد ی خاستگاری دختری بری ک بنده خدا از دارو دنیا دنبال اینکارا نبوده و اصلا و اومده اذدواج کنه ولی دور از جون همسرش قبلا با چن نفر دیگه ام بوده حتی رابطع داشته حق ناس و گناهه خدایش، و مرداسم بد تر همچنین 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهتر از تو رو پیدا کرده کار‌ش با شنا تموم شد خودتوت دوس نداش چیزیو ک دوس دلش بهش رسید حتما دیگه تاما ...

باز خداروشکر ک خدا هوامو داشت کار خطایی نکردم ک بخاطرش عذاب وجدان بگیرم ولی من تو دوستام دیدم هیچ وقت یه دختر ب نیت تموم کردن و بازی دادن با پسر وارد رابطه نمیشه پسره ک باعث میشه احساس پاک دختر صدمه ببینه و بقول شما با چن نفر باشه چون اگ‌از بین اون چن نفر غیرت داشتن و‌میگرفتنش هیچ وقت ب لیست دوستی هاش اضافه نمیشد 

باز خداروشکر ک خدا هوامو داشت کار خطایی نکردم ک بخاطرش عذاب وجدان بگیرم ولی من تو دوستام دیدم هیچ وق ...

حس ششمی من میگه باهاتون ی رابطه هایی داشته، اگر داشته بدون فقط بازیچه اس بودی تمام اسم عشقم نزار روش ک گناه کار میشی عسق مقدسه 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
حس ششمی من میگه باهاتون ی رابطه هایی داشته، اگر داشته بدون فقط بازیچه اس بودی تمام اسم عشقم نزار روش ...

رابطه چی؟؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینجا کسی منو نمی‌شناسه که بخوام دروغ بگم یا انکار کنم 

نه رابطه ای ک شما فک‌میکنی نداشتم ولی مثل همه دوستی ها که کارای بد و بقول شما گناه محسوب بشه نیست درحد متوسط بود گفتم ک😐هرچند من همون دست گرفتنم گناه می‌دونستم حتی عذاب وجدان دست گرفتنشم دارم چون واقعا چهارچوب هام خیلی سفت بود دیگ نمی‌دونم منظور شما از رابطه و گناه چیه ولی کارای مزخرف دیگه رو هیچ وقت این اجازه نمیدم ب کسی ازم سواستفاده کنه

خوب نمیدونم ولی اگ اینطوره دیگ حسادت نکن

حقيقتش ن خودم میخامش ن دوست دارم با کسی دیگه باشه و فلام.... 😐😐😐 من چرا اینجوری شدم

رابطه چی؟؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینجا کسی منو نمی‌شناسه که بخوام دروغ بگم یا انکار کنم  &nb ...

مید نی دور از حون ی عده اول میخورن چوبو بعد واسه بعدی دیگه مثلا زرنگ میشن و اجازه نمیده ب قول خودش😂😂😂 

حقيقتش ن خودم میخامش ن دوست دارم با کسی دیگه باشه و فلام.... 😐😐😐 من چرا اینجوری شدم

منم اینطور شدم...فک میکنی دیگ بی ارزشه دوس داشتن..بخودت زمان بده...درگیر کارای دیگ شو کم کم خودتو پیدا میکنی

منم اینطور شدم...فک میکنی دیگ بی ارزشه دوس داشتن..بخودت زمان بده...درگیر کارای دیگ شو کم کم ...

با‌شه ممنون😑 مثلا تصور میکنم کسی با اون.... فلان و... فلان کنه عصبی میشم و دست خودم نیس😐

با‌شه ممنون😑 مثلا تصور میکنم کسی با اون.... فلان و... فلان کنه عصبی میشم و دست خودم نیس😐

من که نمیخوامش چرا پس حسودم بش

مید نی دور از حون ی عده اول میخورن چوبو بعد واسه بعدی دیگه مثلا زرنگ میشن و اجازه نمیده ب قول خودش😂 ...

تو اصن هرجوری ک دوس داری میتونی فک‌کنی و هر طرز فکری داری هم کاملا آزادی منم اصن وظیفه خودم نمی‌دونم بدادمی ک نمی‌شناسم کی و چیکارس و چیکارا کرده تو زندگیش خودمو اثبات کنم چون نه میشناسمت ن چیزی پس ذره برام مهم نیس هرچی فکر می‌کنی دقیقا همونه داداش🤪😂