2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 97 پست
دستش قطع شده ک پیام نمی‌ده دیگ😔ب دل نگیر آقای آبان ماهی ناراحتم  یه سوال بپرسم؟😶 میگن پسرا ح ...

اره این حرفتون درسته، اسمم آروین ابان ماه تولدمع جناب😐

اگر دوسش داری دختر جون از دوس داشتن اونم مطمئن شو، بعدم رابطع تو سنگین تر کن 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
اشتباه نکن دختر جان  میگم منو با عشقت رلت عوض ی گرفتی من دل کسیو نشکستم گ نخواهم شکست ب دلایلی ...

خوبه ک وجدان داری😔اون وجدان نداشت بعد یه سال ولم کرد رف نمی‌دونم اصن باورم داشت یا نه چون باورم داشت ولم نمی‌کرد هرچند خودش بهم گف بعد مادرم دومین نفری ک دوسم داره تویی نمی‌دونم راست گف یا نه ولی مهم اینک رف😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب اشتباه کرده بخشس برا این وقتا گذاشتن برادر

ی بزرگی میگفت در دنیا پاسخ دو چیز باید با خون داد،،، 

خیانت، اشتباه،،،،،،،، 

باشع زنگ بزنع حقیقت بهم بگه غرورش زیر پا بزاره معذرت بخداد6و بگه دوسم داره میبخشم، در غیر این صورت سالهای سالم بگذرع اصن خیالمم نی

چون مقصر ه درستع دلم تنگ میشع

براس ولی نامردی کرد و حقم 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
نه آبجی ندارم هیچی اون سری آخری بعد یه ماه خودش برگشت کلی ابراز پشیمونی کرد ک من لیاقت نداشتم سری آخ ...

عزیزم میدونم درک میکنم ..یکسال که چیزی نیست زن وشوهربودن بعد۳۰،۴۰سال ازهم جداشدن..درسته خاطرات هست یاداوریشون عذابت میده ولی خب چه میشه کرد زندگیه این دنیا وکارای آدما بیرحمانست گاهی وجزصبر کاردیگه ای از آدم ساخته نيست نمیتونم بهت پیشنهادبدم بهش پیام بدی یاتماس بگیری چون احمقانست اگه حست میگه پای کسی درمیونه..

خواب نمیبرد مرا..یارنمیخرد مرا...مرگ نمی درد مرا...آه چه بی بها شدم...
اره این حرفتون درسته، اسمم آروین ابان ماه تولدمع جناب😐 اگر دوسش داری دختر جون از دوس داشتن اونم مط ...

کدوم حرفم درسته؟ ینی الان اونکه مقصر بوده ولم کرده رفته بعد یه ماه و‌نیم امکانش هست دلتنگم بسه؟ پس چرا پیام نمی‌ده😔

افرین نده من پیام دادم بارها پشیمونم بابتش

آره چون اونسری بااینکه خودش برگشته بود همون رفتاراشو ادامه داد تازه اینسری من پیام بدم بدتر میشه و میگه این هنوزم تو کف منه خودش برگشته منم همینم ک هستم و عین خیالم نمیشه و تلاشی هم نمیکنه بازم من زجر میکشم من دلم میخواد برگرده ولی درصورتیکه ک مث قبلا برا رابطمون تلاش کنه و قدر منو بدونه و‌رابطمونو درس کنه وگرنه بودن با زجرشو نمیخوام 

آره چون اونسری بااینکه خودش برگشته بود همون رفتاراشو ادامه داد تازه اینسری من پیام بدم بدتر میشه و م ...

افریننننن ب تو کاش یکی میزد تو گوش منو میگفت بش پ نده من از همه چی ازش سز تر بودم خودم قدر ندونستم

پس نمیخواد نگران یه دوست معمولی باشین...سنس کمه ولی خب خودش میدونه وانتخاباش..پس بیخیال 

اره بهش گفتم با منی نباید با کسی حرف بزنی نباید ت گروه دوستی و اینا باسی و با پسر چت کنی و این حرفا میگف چشم، و غیرع،  بعد فهمیدم ک حرف منو ب چپشم نگرفتع و یکول ت گروه بوده و چت و اینا ک رفیقم اسکرین گرفت و واسم فرستاد منم  پی بردم ک این عادتش و کار همیشع گیش  از تهران اومدم شهر خودم و 3 ماه میشع م حرف زدم ن جواب چیزی ن خبری

خوبه ک وجدان داری😔اون وجدان نداشت بعد یه سال ولم کرد رف نمی‌دونم اصن باورم داشت یا نه چون باورم داش ...

دروغ گفته بدون بعد مادر بی همه چیز چطور گولتون زده نگاه کن عوضیه هعی، 

بیین باهاش ازاد بودی یا ن.... این جواب بده تا بهت بگم هوس بوده یا نه

رابطه تون چطوری بوده