2777
2789
عنوان

گم شدن وسایلمون

291 بازدید | 13 پست

ی گوشی ساده همسرم داشت با یک جفت کفش به طور عجیبی گم شدن اصلا معلوم نشد کجا رفتن

حالا یه جارو داشتم توی انباری با اره گم شده اعصابم بهم ریخته با اینکه ارزش خاصی ندارن ولی زورم میاد میخوام بدونم وسایلمون چطور یهو غیب میشن مستاجرمون بهش شکم ولی اون دوتا وسیله دیگه چی اون موقع که اینا نبودن تحقیق کردم میگن ممکن جن هم وسیله ها رو ببره بعد بیاره من حدود سه سال نتونستم تنهایی توی خونه بخوابم مطمئنم کلی دعا و طلسم برامون گرفتن خاله های شوهرم و خاله مادرشوهرم مورچه ها پدرم رو دراوردن هر جا راهشون رو میبندم از ی جا دیگه میان شنیدم مورچه هم نشانه وجود طلسم😭کاش بمیرم راحت بشم که ی روز خوش توی این طویله نداشتم هرچی میگم بریم نمیاد خبر مرگش

خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعنی شوهرت نبرده جایی

شوهرم همه چیو به من میسپاره خیلی مواظب وسایلشم بهم گفت اره کجاست گفتم یا توی انبار

انباری در نداره رو راه پله هست

هر جایی ممکن بود بذارم گشتم نبود

نمیدونم والا خدا کمکت کنه ولی مورچه نشونه طلسم نیست خونه های قدیمی همه مورچه دارن

خونمون ساخت سال ۹۵ قدیمی🥲ما طبقه بالا هستیم میرن رو پشت بوم از نورگیر میان از دودکش آبگرمکن میان

اره مورچه نشونه طلسمه منم یه دوره ای برامون دعا گرفته بودن هرچقد به مامانم میگفتم اینم یکی از نشونه هاشه میگفت نه مورچه نشونه برکته

خونمون همش به هم ریخته هم دعوا ناراحتی آشفتگی داشتیم

رفتیم پیش دعانویس باطل کرد بعدش همچین ارامش بزرگی گرفتم که باورم نمیشه هنوزم

به ۹۵ که نمیگن قدیمی. 🤪چه ربطی داره به طلسم. یکم بروز بشین.

منم گفتم خونمو قدیمی نیست بعدشم ربطش به خودم ربط داره

اره مورچه نشونه طلسمه منم یه دوره ای برامون دعا گرفته بودن هرچقد به مامانم میگفتم اینم یکی از نشونه ...

دیگه روانی شدم ماهی ده بار کف آشپزخونه رو میشورم فکر کردم شاید چیزی زیر کابینتا باشه

پودر مورچه بگیر راحت میشییا اسپری سیاه

اسپری گرفتم میرن باز برمیگردن از ترسشون هرچی عسل داشتم گذاشتم یخچال