2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی یه تکلیفه باید به سرانجام برسونیم 

با شوهرت یه رستوران چیزی قرار بزار که با حرفای تو خونه و تکراری فرق کنه خیلی رمانتیک و جدی بهش خواسته تو بگو و بگو چقدر روت اثر بدی گذاشته 

زندگی یه تکلیفه باید به سرانجام برسونیم  با شوهرت یه رستوران چیزی قرار بزار که با حرفای تو خون ...

هزاربار بهش گفتم اما حرف خودشو میزنه یا که بذار فکر کنم بعد دو روز میگه باش فرداش میگه نه😑😑

حال شب‌های مرا همچو منی داند و بس🍂
بگو منو علاف خودت کردی تکلیفتو با خودت مشخص کن 

هزاربار گفتم من عمرمو پنج سال حروم کردم میگه منم همینطور بعد میگم خب بیا جدا شدیم میگه ن نمیتونم

زندگیم یکنواخت شده خستم کرده

من فکر کردم مشکلت حاده  ولی این جوری نیست   اولا که قبل ازدواج باید درباره بچه داشتن یا نداشتن صحبت می کردین

در مورد یکنواختی هم دست خودته که چطور زندگی کنی این همه راه هست

پر قدرت تر از قبل اومدم
اگه یه نفر از رو حرف تو بره این کارو بکنه  تو مسئولی

بقیه عقل شعور دارن هزاران راه هست با گفتن و نگفتن من کسی خودکشی نمیکنه شما فعلا جمع کن از اینجا برو میون این همه زن

پشت تمام آرزوهایم خ♡دا ایستاده است..🍃
من فکر کردم مشکلت حاده  ولی این جوری نیست   اولا که قبل ازدواج باید درباره بچه داشتن یا ند ...

صحبت کردیم گفت من حالا حالا ها بچه نمیخوام پنج سال دیگه خوبه الان پنج سالم داره تموم میشه 

یک درصد احتمال نمیدی با همین راه حل خودکشی کنه؟ بعد گناهش میفته گردنت بجای اینا آرومش کن 

به قول شما کسی ک یه درصدم فکر خودکشی باشه راههای دیگم امتحان میکنه به گفتن و نگفتن من نیست در ضمن من به شوخی گفتم

پشت تمام آرزوهایم خ♡دا ایستاده است..🍃