2777
2789
خب طلاق بگیر ازش

من دوسش دارم اونم میگه دوسم داره نمی‌خواد طلاق بگیره مشکلم اینه ک میگه بچه نمیخوام خب منم زنم حس مادرانه دارم نمیتونم این همه همسن و سالانه رو ببینم ک مادر شدن ولی من حسرت ب دل بمونم

حال شب‌های مرا همچو منی داند و بس🍂
خب دعا کنید صبح بیدار نشم 😔

دعا میکنم زودتر زندگیت آروم شه فدات شم امید داشته باش بخدا من زندگیم آنقدر سخت بوده ولی وقتی سختی ها میگذره بعد چند سال یک حس خوبی داره به خودت میگی دیدی گذروندی(-:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر این میخوای بمیری؟؟خوش به حالت که بزرگترین غمت همینه

تکلیفش با خودش معلوم نیست ی بار میگه دوست دارم ی بار میگه ازت خسته شدم 

اگه یه نفر از رو حرف تو بره این کارو بکنه  تو مسئولی

دقیقا

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
من دوسش دارم اونم میگه دوسم داره نمی‌خواد طلاق بگیره مشکلم اینه ک میگه بچه نمیخوام خب منم زنم حس ماد ...

بگو من بچه میخوام تو بچه نمیخوای چرا زن گرفتی😐😒

اگر برای تو مقدر شده باشد، از هفت اسمان عبور میکند تا به تو برسد.

اگه دیگه نمیتونی تحمل کنی یا طلاق بگیر یا یه راه خیلی خوب پیدا کن واسه حل مشکلت

طلاق بگیرم ممکنه خانوادم سرخورده بشن ولی اگه بمیرم فوقش ی سال تو فکرن بعد همه چی مثل اول میشه