2777
2789
عنوان

شما بگو زن ستیز

1658 بازدید | 137 پست

وقتی پسر از رابطه جنسی تامینه

وقتی با هرکی میره تو رابطه نازشو میکشن و دوستای دخترم دوروبرشن

وقتی مسئولیت و خرجی نداره

وقتی دختر باهاش مسافرت میره

وقتی اگه حتی خاستگاریشم نرن میگه عب نداره ازدواج سفید کنم

چرا باید زن بگیرن؟

خرن؟

با هرکی دوس میشن رابطه ی جنیی دارن باهاش ی ریالم خرج نمیکنن

حالا پول کرایه خونه و اب و کاز و برق و خرید خونه و لباس خانوم و اینا هست میگن بیکارم مگه

ولی اگه تامین نباشن از لحاظ جنسی میرن سمت ازدواج

چرا باید خودمون ی کاری کنیم ک اونا فراری بشن و ما اویزون؟

حالا اینکه پسر سالم از اینکارا نمیکنه و اونا لیاقتشون اینه و اینا کلیشس

واقعیت اینه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کاملا موافقم افرین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر پسری چنین دختری رو زنش نمی دونه

زنش نمیدونه اخه اصلا دیگه دنبال زن گرفتن نیست

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ریطی ب زن ستیزی نداره ولی چیزا ک گفتی واقعیت و اوکی هسش

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

همه اینها هم داشته باشه یه جایی تو زندگی بین ۳۰ تا ۴۰ به این نتیجه میرسه که کافی نیست اون آرامش اون خانواده یه چیز دیگه است حالا اینایی که آرزوی شماست من پسرعموی خودم سبک زندگیش همین بود یعنی یه چی میگم فراتر از چیزی که فکر میکنی دورش بودن خونه مجردی کامل در اختیارش ماشین خارجی مسافرت خارجی اینا ولی همه زندگی این نبود یه زمانی خودش کشید از همه چیز بیرون هر چی زودتر بهتر

عزیزم هدف شما از ازدواج فقط رابطه ی جنسی هست انگار و اینکه همون موضوع تاپیکت برات کفایت میکنه پس دیگ ...

من خیلی ساله ازدواج کردم

اون تایم اکثرا دوست میشدن باهم ازدواج میکرد چرا چون پسرا اویزون و دنبال دخترا بودن

برا من رابطه جنسی نیست اما مردا الان از همه چی تامینن همه چی خونه مجردیشون هست اسایششون هست دخترا براشون اشپزی میکنن خونه تمیز میکنن رابطه دارن

چرا زن بگیرن؟

بااین گرونیام بچه نمیخواد کسی

چرا ما دنبال ازدواج باشیم همیشه؟ پسر باید دنبال ازدواج باشه جنس ماده فقط انتخاب میکنم تو طبیعت

ولی برعکس شده