2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

102 بازدید | 6 پست

سلام برای درمان یائسگی زودرس بهترین راه چی رو پیشنهاد میدید؟ ممنون میشم دکتر خوب و راهنما در این زمینه معرفی کنید . حتی دکتر طب سنتی هم بگید من تهران هستم.

اصلاح سبک زندگی

من ذخیره تخمدانم کمتر از نیم بود با اصلاح سبک زندگی شد ۲

،پریودام ۲۰ روزه و ۲۱ روزه شده بود ولی با اصلاح سبک زندگی شد ۲۵ و ۲۶ روزه

حتما چند ماه امتحان کن ضرر نداره

اصلاح سبک زندگی من ذخیره تخمدانم کمتر از نیم بود با اصلاح سبک زندگی شد ۲ ،پریودام ۲۰ روزه و ۲۱ روزه ...

از کجا پیشنهاد میکنید بگیرم ؟ از ماماها یا همین گوگل سرچ کنم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از کجا پیشنهاد میکنید بگیرم ؟ از ماماها یا همین گوگل سرچ کنم؟

چیزایی که من خودم انجام دادم اینا بودن

خوابیدن قبل ساعت ۱۱ شب و صبح هم نهایت صبحانه رو تا هشت و نه میخوردم، حذف تمامی قند و شکر مصنوعی مثل مربا بیسکویت و کیک و ...، مصرف بیشتر سبزیجات و میوه ها، هر شب ۱۰ تا بادوم خیس میکردم و صبح پوستش رو میکندم و میخوردم ،پیاده روی تند و رقص روزانه ، حذف لبنیات و سردیجات مثل ترشی ،حذف هله هوله و مواد کارخونه ای، مصرف بیشتر گرمیجات مثل دم نوش زنجبیل ، صبحا ارده و شیره خرما میخوردم ، مصرف روزانه جوانه گندم و ماش ، مصرف یه سری مکمل ها مثل رویال ژلی ، کیوتن ، امگا ۳ و ...

اصلاح سبک زندگی من ذخیره تخمدانم کمتر از نیم بود با اصلاح سبک زندگی شد ۲ ،پریودام ۲۰ روزه و ۲۱ روزه ...

ذخیره تخمدان از دوران جنینی وجود داره و تا اونجا که من میدنم قابل افزایش نیست

بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی