shahdokhtt مدیر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 731 عنوان چجوری بمیرم؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 77 پست ی راهکار بدید خسته شدم از این زندگی چرت و مزخرف حال شبهای مرا همچو منی داند و بس🍂 1400/07/09 | 01:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahdokhtt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 731 بنظرم یکم بی تفاوت شو ک اون بیاد برای بچه بهت التماس کنه شاید جواب داد پنج سال گذشت دیگه کی حال شبهای مرا همچو منی داند و بس🍂
آذرییییییی عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 7346 خودم میترسم خودکشی کنم جراتشو ندارم ولی دلم میخواد بمیرم نگا عزیزم خوب به کامنتام فک کن و خودکشی رو بزار کنار
کهکشان00 عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 13143 چمیدونم دیوونم کرده ی روز میگه باش فرداش میگه نه بگو منو علاف خودت کردی تکلیفتو با خودت مشخص کن اگر برای تو مقدر شده باشد، از هفت اسمان عبور میکند تا به تو برسد.
shahdokhtt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 731 دعا میکنم زودتر زندگیت آروم شه فدات شم امید داشته باش بخدا من زندگیم آنقدر سخت بوده ولی وقتی سختی ها ... ممنون گلم 🌹❤️ حال شبهای مرا همچو منی داند و بس🍂
bهار عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 11891 مطمئن باشید چند سال دیگه به مشکل الان می خندین تجربه کردم درسته قبول دارم حرفتون رو حال خوبتون مستدام باشه 🙏
شادارام عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 1405 زندگی یه تکلیفه باید به سرانجام برسونیم با شوهرت یه رستوران چیزی قرار بزار که با حرفای تو خونه و تکراری فرق کنه خیلی رمانتیک و جدی بهش خواسته تو بگو و بگو چقدر روت اثر بدی گذاشته
shahdokhtt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 731 اشتباه نکن زندگیم یکنواخت شده خستم کرده حال شبهای مرا همچو منی داند و بس🍂
shahdokhtt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 731 زندگی یه تکلیفه باید به سرانجام برسونیم با شوهرت یه رستوران چیزی قرار بزار که با حرفای تو خون ... هزاربار بهش گفتم اما حرف خودشو میزنه یا که بذار فکر کنم بعد دو روز میگه باش فرداش میگه نه😑😑 حال شبهای مرا همچو منی داند و بس🍂
shahdokhtt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 731 بگو منو علاف خودت کردی تکلیفتو با خودت مشخص کن هزاربار گفتم من عمرمو پنج سال حروم کردم میگه منم همینطور بعد میگم خب بیا جدا شدیم میگه ن نمیتونم حال شبهای مرا همچو منی داند و بس🍂
شیث__رضایی عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 92 زندگیم یکنواخت شده خستم کرده من فکر کردم مشکلت حاده ولی این جوری نیست اولا که قبل ازدواج باید درباره بچه داشتن یا نداشتن صحبت می کردیندر مورد یکنواختی هم دست خودته که چطور زندگی کنی این همه راه هست پر قدرت تر از قبل اومدم
daryaa72 عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 3343 اگه یه نفر از رو حرف تو بره این کارو بکنه تو مسئولی بقیه عقل شعور دارن هزاران راه هست با گفتن و نگفتن من کسی خودکشی نمیکنه شما فعلا جمع کن از اینجا برو میون این همه زن پشت تمام آرزوهایم خ♡دا ایستاده است..🍃
shahdokhtt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 731 من فکر کردم مشکلت حاده ولی این جوری نیست اولا که قبل ازدواج باید درباره بچه داشتن یا ند ... صحبت کردیم گفت من حالا حالا ها بچه نمیخوام پنج سال دیگه خوبه الان پنج سالم داره تموم میشه حال شبهای مرا همچو منی داند و بس🍂
daryaa72 عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 3343 یک درصد احتمال نمیدی با همین راه حل خودکشی کنه؟ بعد گناهش میفته گردنت بجای اینا آرومش کن به قول شما کسی ک یه درصدم فکر خودکشی باشه راههای دیگم امتحان میکنه به گفتن و نگفتن من نیست در ضمن من به شوخی گفتم پشت تمام آرزوهایم خ♡دا ایستاده است..🍃
شیث__رضایی عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 92 بقیه عقل شعور دارن هزاران راه هست با گفتن و نگفتن من کسی خودکشی نمیکنه شما فعلا جمع کن از اینج ... از تو اجازه نگرفتم بیام که الان یا حرف تو برم پر قدرت تر از قبل اومدم