2777
2789

چند شب پیش چشام بسته بودن ولی بیدار بودم دستمو تکون دادم خورد به چیزی از رو پتو، سریع چشامو بازکردم یه موجود کاملاااا سیاه و لاغر دیدم چمباته زده بود کنارم و به سمتم خم شده بود و نگام میکرد به قرآن دروغ نمیگم کسی هم که باورنداره لطفا چیزی نگه به اندازه کافی حالم بدشده چندروزه وکارم کابوسه،، شب بعدش هم یهو دم دمای صبح بیدار شدم این بار دوتا موجود مثل اون دیدم بالای سرم جیغ زدم که سریع مامانم اومد پیشم خوابید

من پارسال رفته بودم پیش چندتا سیدکه معجزه دارن بهم گفته بودن همزاد داری

چندتا تجربه دارم از قبلا بچگی هام هستین تعریف کنم؟

اگه شماهم تجربه ای دارین بگین

اونموقع نمی دیدم فقط علامت هاشونو میدیم

به خدا خیلی می ترسم بعد اون اتفاق تو تاریکی بمونم

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

هستین بعدیا روهم بگم؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

متولد ۸۳ هستی؟

بله

اونموقع که ۹ سالم بود یه بار تو هال نشسته بودم و خودم تنها تو خونه بودم مامانم هم بود ولی تو حیاط بود دیدم لامپ راه پله ی زیر زمینی که روشن بود خود به خود خاموش شد

ترسیدم رفتم گفتم مامان تو بودی گفت نه خیالاتی شدی ولی واقعا روشن بود خودم روشنش کرده بودم قبلش خاموش شدنش عادی نبود

کسی نیست؟

یه بارهم چندسال پیش خودم تنها تو خونه بودم مامانم ابنا رفتن بودن خاکسپاری عموی مامانم هیشکی نبود صدای نفس های بلند کسی رو می شنیدم که انگار دویده بود خیلییی بلند و واضح که آدمو روانی میکرد فکر کردم خودمم ولی نفسمو هم که حبس میکردم میشنیدم اون صدارو

زنگ زدم به مامانم انقدر گریه کردم که عممو فرستاد پیشم هنوزم یادمه اون نفس نفس های بلندو

من قبل از اینکه اتفاقاتی بیفته همه رو تو خواب می بینم یه چی مثل پیشگویی

اینا ربط دارن به هم؟

این جن دیدن و این خوابای پیشگویی و این همزاد؟

به امام حسین همش راست بود من خودمم خیلی میترسم که شبا حتی چشامو بازکنم

خونتون قدیمیه¿ زیادی تنها میمونی¿

نه اتفاقا هر۲ سال یه بار خونه جدید میگیریم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز