2777
2789
عنوان

بارها جن دیدم بیاین بگم چه شکلین،حس میکنم پیشگوام😱😱😭😭☠☠

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 55 پست
من واسه ریزش بی دلیلم موهام رفتم پیش پسر یه امامزاده که خیلی معجزه داشته گفت همزادداری

جعفر کذاب هم پسره امام هادی بود و میگفتن معجزه داشته 

درخواست دوستی قبول نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدم که میگم ازخودم که درنمیارم حتی بعد دیدنم توخوابم اذیتم میکردن حالا هرکی میخواد باورکنه نمیخواد ...

نمیگم  دروغ میگید ، ا‌ونی که دیدین جن نبوده ، شاید خیالاتی شدین یا خواب دیدین 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
نمیگم  دروغ میگید ، ا‌ونی که دیدین جن نبوده ، شاید خیالاتی شدین یا خواب دیدین

نه اصلا عزیزم اون موقع نفهمیدم چیع مامانم حواسمو پرت کرد ولی چن سال پیش که درموردشون خوندم فهمیدم خودشه

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
جعفر کذاب هم پسره امام هادی بود و میگفتن معجزه داشته 

کیه؟جریانش چیه؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
غده صنوبري شكل مغز همون چيزيه كه تمام قدرت هاي ذهني انسان به وسيله اون انجام ميشه . بعضي ها يا جهش ژ ...

مرسی گلم

یعنی منم میتونم استفاده کنم ازش؟

لطفا تاپیک آخرمو هم بخون عزیزم

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
مرسی گلم یعنی منم میتونم استفاده کنم ازش؟ لطفا تاپیک آخرمو هم بخون عزیزم

در صورتي ميتوني ازش استفاده كني كه اهل سوء استفاده از اونها نباشي . و تا زماني كه حقيقتا به جايي نرسي كه به هيچ وجه دنبال سوء استفاده نباشي اين قدرت رو به دست نمياري . احتمالا تا حالا از خواب هايي كه ديدي سوء استفاده نكردي . مثلا نگفتي خواب ديدم فلاني ازدواج كرده . برم از سر حسادت يه كاري كنم اين ازدواج سر نگيره . سوء استفاده نكردي خدا هم اجازه داده تو از اين قدرت موقتا استفاده كني و اگر بخواي سوء استفاده كني قدرتت رو از دست ميدي .

در صورتي ميتوني ازش استفاده كني كه اهل سوء استفاده از اونها نباشي . و تا زماني كه حقيقتا به جايي نرس ...

یعنی سواستفاده نکنم قدرتم بیشتر میشه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز