2777
2789
عنوان

بارها جن دیدم بیاین بگم چه شکلین،حس میکنم پیشگوام😱😱😭😭☠☠

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 55 پست
یه بارهم چندسال پیش خودم تنها تو خونه بودم مامانم ابنا رفتن بودن خاکسپاری عموی مامانم هیشکی نبود صدا ...

چهار قل بخون

تو دیوار اتاقت اویزهای قرانی بزن

ایت الکرسی بخون یا پخش کن 

اسفند عالیه هر شب اسفند دود کن خودتم دود بده خیلی خوبه

⚘خدایا شکرت❣

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

غده صنوبري شكل مغزت قدرتمنده . دليل علميش اينه . 

یعنی چی؟

میشه بیشتر توضیح بدی؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
چهار قل بخون تو دیوار اتاقت اویزهای قرانی بزن ایت الکرسی بخون یا پخش کن  اسفند عالیه هر ش ...

مرسی گلم

به خدا میترسم قرآن بخونم شبا یه وقت بیان بکشنم

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
منم چند بار تو اتاقم ديدم . به شكل يه دود سياه ديدم چند بار . مثل فيلم ملك سليمان . دقيقا همون جوري ...

واقعا؟

مثل منی 🙁🙁

توهم میبینی؟

من واسه ریزش بی دلیلم موهام رفتم پیش پسر یه امامزاده که خیلی معجزه داشته گفت همزادداری

منوتوخواب بیشتراذیت میکنه وحسشم میکنم وگفتن همزادهم داری مثلاچندسال هرشب فقط یک خواب میدیدم ک میومداذیتم میکرد.الان ک الانه تنهانمیتونم بخوابم یادست شویی برم

بچه ها میبینن من خودم بچگیم دیدم سید و اینچیزاهم حالیم نبود

جن در لغت یعنی پوشیده ، یعنی قابله رویت نیست 

تعالیم‌ اسلام‌که جن رو‌تعریف کرده ، میگه قابله رویت نیست 

تا زمانی که‌ انسان‌بره سمتشون‌، مثله رجوع به دعانویس هایی که با جن در ارتباطن ، اونوقت شما میگید میشه دید!!!!!

درخواست دوستی قبول نمیکنم
مرسی گلم به خدا میترسم قرآن بخونم شبا یه وقت بیان بکشنم

صوتشو پخش کن

اسفند دود کن ازین مخلوطها کلا فرار میکنن

یکی از دوستام مامانش هر دوشنه چهارشنبه و جمعه اسفند دود میکنه ..یه بار خواب دیده که جنها گفتن از بس اسفند دود میکنه ما اون اطراف نمیتونم قدم بزاریم

⚘خدایا شکرت❣
میدونی ک همزادهمون جن میتونه خودشو. هرشکلی درست کنه منوبیشترتوخواب اذیت میکردمثلانمازیاحموم میرفتم ح ...

واایی😱😭

یعنی چی؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟

غده صنوبري شكل مغز همون چيزيه كه تمام قدرت هاي ذهني انسان به وسيله اون انجام ميشه . بعضي ها يا جهش ژنتيكي دارن . يا مثل مرتاض ها بعد از مدتي با روزه و چله نشيني باعث تحريك اين غده در مغز ميشن كه ميگن چشم سومشون باز شده . يه آدم معمولي هم اگر بتونه اون غده رو با تجهيزات پزشكي و دارو تحريك كنه ميتونه مثل همون مرتاض از اين قدرت ها استفاده كنه . حتي ممكنه غذايي كه ميخوري در تحريك اين غده تأثير داشته باشه . فركانس ارتعاش جن ها با ما متفاوته . مثلا ما اگر صداي بين 20 هرتز تا 40 هرتز رو بشنويم صداي جن ها بين 5 تا 10 هرتز هستش و ما نميتونيم بشنويم . اما اگر مغز از حالت عادي خارج بشه ميتونه اين صداها رو بشنوه . تصويرهايي كه در طيف هاي رنگي ديگه هستن رو ببينه . اينها توهم نيستن . اما چون فقط تو ميبيني بقيه فكر ميكنن توهمه . يوزارسيف هم اگه يادت باشه فرشته رو ميديد تو اتاق ولي بقيه نميديدن . اما توهم نبود . اگر از جن ها ميترسي بهترين راه نگه داشتن كبوتر سفيد تو اتاقه . يه هفته تو اتاقت باشن ديگه همه ي جن ها فرار ميكنن . 

جن در لغت یعنی پوشیده ، یعنی قابله رویت نیست  تعالیم‌ اسلام‌که جن رو‌تعریف کرده ، میگه قابله ر ...

دیدم که میگم ازخودم که درنمیارم حتی بعد دیدنم توخوابم اذیتم میکردن حالا هرکی میخواد باورکنه نمیخواد نکنه چه سودوزیانی واسم داره

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز