2777
2789
عنوان

بارها جن دیدم بیاین بگم چه شکلین،حس میکنم پیشگوام😱😱😭😭☠☠

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 55 پست
خب خیلیا میبینن ولی از ترس اینکه بگن دیوانه است طرف و توهم زده اصلا نمیگن 

آره به خدا منم نمیگم پیش اطرافیانم

همش میگن توهم زدی

ولی من حسشون میکنم

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاااا قمر بنی هاشم من امشب چطوری برم دسشویی اسی؟هان؟☹

😂😂

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

اگه نمیگفتین رفتین پیش سید ، حرفتونو باور نمیکردم 

چون محاله اجنه برن سراغه کسی که خودش سمتشون نرفته 

شما با مراجعه به اون‌مثلا سید ، راه نفوذ اجنه رو به زندگیتون باز کردین ، اونم دروغ گفته همزاد دارید، چون با جن در ارتباط بوده ، این چیزهارو دیدین

زمانه بچگی هم ربطی به جن نداره 

درخواست دوستی قبول نمیکنم

دوستان به نظرتون من چرا ایطورم؟

چرا هراتفاقی میخواد بیفته من قبلش خوابشو می بینم؟

آره به خدا منم نمیگم پیش اطرافیانم همش میگن توهم زدی  ولی من حسشون میکنم

منم بچگی دیدم دوسه سال پیش هم جن عاشق داشتم البته اون موقع نمیدونستم اسمشو ها بعدا اینجا دیدم فهمیدم

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
بامامانت برو

ازدواجیدم همسرمم پیشم نیس خونه پدرشوهرمم☹

برم بگم مادرشوهر جان منو ببر دسشویی؟☹😂

همینجوریشم میگن بچه ای....😄

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A
اگه نمیگفتین رفتین پیش سید ، حرفتونو باور نمیکردم  چون محاله اجنه برن سراغه کسی که خودش سمتشون ...

من واسه ریزش بی دلیلم موهام رفتم

پیش پسر یه امامزاده که خیلی معجزه داشته

گفت همزادداری

اگه نمیگفتین رفتین پیش سید ، حرفتونو باور نمیکردم  چون محاله اجنه برن سراغه کسی که خودش سمتشون ...

بچه ها میبینن من خودم بچگیم دیدم سید و اینچیزاهم حالیم نبود

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
اسی کنجکاو شدم رابطت با نماز و قرآن چطوره؟

گاهی میخونم چطور؟

مربوطه به نمازخوندم اینا؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز