2777
2789
عنوان

فال و دعا

8292 بازدید | 40 پست

خانومالطفاهرکی یه کسی که فال خوب و مطمعن بگیره یادعا بده لطفا اگه خودتون رفتین و مطمعنین ازش هم ازکارش هم ازکلاهبردارنبودنش خواهشاً به وجدانتون مراجعه کنین و پیجای کلاهبردار الکی ندین اگه می‌شناسه معرفی کنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من میخ.ام برم پیش یکی که باجن درارتباطه هرکی رفته گفته دقیق میگه من هنوز نرفتم پیششش البته ولی دو دلم برم نرمم خخخ

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
خواهر اینا فقط زندگیتو خراب میکنه منم اول اینطور بودمولی شنیدم حضرت محمد ص گفته هرکی بره پیش دعانویس ...

گفتن برام دعازدن اونایی که زندگیه مردمو خراب میکنن مشکل دارن نه من که میخام سنگینی رو بردارم

خواهر اینا فقط زندگیتو خراب میکنه منم اول اینطور بودمولی شنیدم حضرت محمد ص گفته هرکی بره پیش دعانویس ...

ینی هرکس فالم بگیره کافره همین فالا که توکانال میزارن

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش