2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پسرش خوب نیست دخترشم همین

تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست دیگه این که میاین کامنت می دین پس نباید پیام می ذاشتم یا بذارم خیلی حرکت مذبوحانه و ترحم برانگیزیه که حقیقتا منم حس ترحمم برانگیخته نمی شه چون نوشتم از تعامل با نوجوان بیزارم این بازی های کودکانه چیه در میارین بابا برای خودتون احترام قائل شین دنبال دیده شدن و توجه جلب کردن با کامنت های احمقانه نباشید هی میرین دوستاتون و میارین میاید تو تاپیک ها کامنت های مضحک می ذارید که مسخره کنید این و در مسیر رشدتون می فهمید که این رفتارها انقدر چیپ که بزرگسال جماعت بهش توجه نمی کنه چرا شان خودتون و پایین میارید فکر می کنید دستمال می گیرم می شینم اینجا آبراه راه می ندازم نه تاپیک می زنم می رم دنبال زندگیم و کارهام حالا بشینین بهم بریزین و خودتون و بکشید و حرص بخورید نه به دیکتاتوری عقب مانده های فکری...کاربری هیچ کس و چک نمی کنم بنابرین یادم نمی مونه شما کی هستید یاداوری نکنید
طبق چیزی ک اینم دیدم میگم مردشو ندیدم ولی زنش خیلی دو رو و دروغگو ان یکیه ام از دور دیدم خیلی هوله ۳ ...

من چندنا زن بهمنی دیدم، با گذشت مهربون یاری رسان و ...

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
وای اره دخترای بهمن مغرور و سردن

خیلی حسودن! یعنی وجه مشترک حسادت شدید بین دهها بهمنی که حتی خودشونم قبولش دارن باعث شده فکر کنم ممکنه طالع ماها درست باشه😂

علاوه بر اون عصبی و خودخواهم هستن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.