2777
2789
عنوان

فال و دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 8292 بازدید | 40 پست

غسل فلق رو انجام بده برای رفع سنگینی و باز شدن گره از زندگیه

من انجام دادم عالی بود

روز دوشنبه و چهارشنبه باید انجام بدی

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفتن برام دعازدن اونایی که زندگیه مردمو خراب میکنن مشکل دارن نه من که میخام سنگینی رو بردارم

عزیرم اگه خواستی استخارهکن

خدا همینطوری با دلخودت هم میتونه همین سنگینیکهمیگی رو برداره

هرجور صلاحمیدونی

انشالله خیر پیش بیاد💕

میشه به منم بگید شماره اش رو؟ درخواست دادم 

ندارم عزیزم هنو میخوام برم پیششش 

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
فقط حضوریه؟

اره نتی هم میگیره ولی ادرسشو داد منم میخوام برممم هنو نرفتم دو دلمم 

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
چجوریه؟

یک پارچ آب بگیرید و۱۱مرتبه سوره فلق را در آب بخوانید.طوری که هر بارسوره را میخوانید روی آب فوت کنید و بعد ۷۰بار ذکر «یافتاح»رابخوانید و درآب فوت کنیدسپس به حمام بروید وبا همین آب غسل کنید وآب غسل شده را در باغچه و یا گلدان بریزیدو بعد از آن روز ۱۴روز.روزی ۱۴بار ذکر «یا جامع »را بگوئید

بعد از غسل خیلی سریع بستگی شمااز بین میرود و ذکری که تا ۱۴روز ادامه میدهید باعث گشایش روز افزون کار و امورات زندگی شما میشود در این مدت ۱۴روز اگر توانستید بعد از نماز صبح دو رکعت نماز گشایش بخوانید

چطور انجام بدم؟

یک پارچ آب بگیرید و۱۱مرتبه سوره فلق را در آب بخوانید.طوری که هر بارسوره را میخوانید روی آب فوت کنید و بعد ۷۰بار ذکر «یافتاح»رابخوانید و درآب فوت کنیدسپس به حمام بروید وبا همین آب غسل کنید وآب غسل شده را در باغچه و یا گلدان بریزیدو بعد از آن روز ۱۴روز.روزی ۱۴بار ذکر «یا جامع »را بگوئید

بعد از غسل خیلی سریع بستگی شمااز بین میرود و ذکری که تا ۱۴روز ادامه میدهید باعث گشایش روز افزون کار و امورات زندگی شما میشود در این مدت ۱۴روز اگر توانستید بعد از نماز صبح دو رکعت نماز گشایش بخوانید

درخواست دادم میای برام بفرسی؟

😂😂عزیزممم بزاربرممم چون دقیق ندارم ادرسشووو پیدا کردم حتما بت میدممم ولی شماره یکیرو دارممم اونم دقیق میگه ولی  باجن درارتباطه ها