2777
2789

منم میخوام

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خانومه بدد دیروز اینجا شمارشو دادن بهم ۷ هزار میگیره تک نیت من ازش دیروز گرفتم مبخوای توام ازش یکی بگیر ببینیم حرفاش راسته یانه 

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

چیا بهت گف من سختمه واس فال پول بدم

۷ تومن چیزی نیس من قبلا زیاد خرج میکردم الان دیگه نه

این چون ارزون بود بهد اون دختره هم گف راس میگه پیام دادم 

میخوام ببینم به بقیه چیا میگه

برامن یه چیزی ازاینده گف

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

باسه عزیزم شمارشو بده پس

+98 937 344 6190

تووات پیام بده فقط میشه وقتی ازش گرفتی منو تگ‌کنی بهم بگی حرفاش درسته یانه؟؟؟

خودم گرفتما فقط میخوام بدونم واسه بقیه درس میگه یانه

خیلی به فال عادت دارم من 😂😂😂 خیلی امتحان کردم از آدمای مختلف یکیش هست اسمش نیایشه از اینستا پیدا ...

منم یکی میشناسم ارزو هست خیلی خفنه اصن

درد بی درمون یعنی کلی گریه کنی اما مامانت نباشه بغلت کنه