2777
2789
عنوان

چرا پریود نمیشم😭

177 بازدید | 11 پست

چهار ماه ازدواج کردم

سه ماه اول به جر روزای اول ازدواج با ک...ندم جلو گیری میکردم

بعد این ی ماه شوهرم گفت روزای اول طبیعی جلو گیری کردیم چیزی نشد الان هم چیزی نمیشه منم این ی ماه طبیعی جلو گیری کردم الان چهار روز پریودیم عقب افتاد یعنی امکان حاملگی وجود داره 😭😭😭

الان واقعا نباید باشه نه خونه زندگی درست حسابی دارم نه شرایط مادر شدن دعا کنین چیزی نباشه فعلا 😭

الان به شوهرم گفتم رفتی بیرون بی بی چک بخر ولی خیلی استرس دارم 😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرس نگیر

چه غمانگیز است که امام حسن(ع) هنوز غریب است. البته این بار نه در میان خائنین زمانش- که او را به صلح تحمیلی وا داشتند- بلکه اینبار در میان قرائت عدهای فرصتطلب که خیانت خواص و اطرافیان آن حضرت را رای اکثریث تفسیر میکنند. این تحریف دردناک به چه قیمتی است؟ آیا مطامع جریانی و دنیایی آنقدر میارزد که به تحریف تاریخ و تحریف غربت امام معصوم(ع) دست بیفکنیم؟!

احتمالا به خاطر سرما باشه منم این ماه هشت روز تاخیر داشتم . ولی در کل جهت اطلاعت همون روزای اول هم احتمال بارداری صفر نیست .تا ۲۰ درصد ممکنه باشه . من خودم دقیقا همینجوری یکی دارم الان هم مدرسه هست . 😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دعا کن نباشه

چشم

کاربریت رو میشناسم

لایکم میکردی چند سری

برات ۵۰ تا صلوات میفرستم

چه غمانگیز است که امام حسن(ع) هنوز غریب است. البته این بار نه در میان خائنین زمانش- که او را به صلح تحمیلی وا داشتند- بلکه اینبار در میان قرائت عدهای فرصتطلب که خیانت خواص و اطرافیان آن حضرت را رای اکثریث تفسیر میکنند. این تحریف دردناک به چه قیمتی است؟ آیا مطامع جریانی و دنیایی آنقدر میارزد که به تحریف تاریخ و تحریف غربت امام معصوم(ع) دست بیفکنیم؟!