2777
2789
خیلی به فال عادت دارم من 😂😂😂 خیلی امتحان کردم از آدمای مختلف یکیش هست اسمش نیایشه از اینستا پیدا ...

گفتم بهشون همونو که دادی شمارسو دادم😅

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂مطمئنم ازش

توبا دوس پسرت موندی یانه؟😅

نکنه به همه میگه برمیگرده🤔

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

توآشناش نیستی که انقد تعریفش میکتی شیطون بلا؟😂😂😂

ن با من همدانم اون شیراز  پدرمو دراورده معتادش شدم میخوا ی لیوان ابم بخورم ازش میپرسم ببینم اتفاق بدی نمیوفته  

درد بی درمون یعنی کلی گریه کنی اما مامانت نباشه بغلت کنه
ن با من همدانم اون شیراز   پدرمو دراورده معتادش شدم میخوا ی لیوان ابم بخورم ازش میپرسم ببینم ا ...

چقد میگیده؟

فال ارزون خوبم داره

چقد میگیده؟ فال ارزون خوبم داره

فال چای و دارچین و تارون 30   -------- تک نیت 15----------------فال کامل 70 بعد فالتو ک میگیره  تو هرکدوم اخرش میگسوال داری بپرس من پوستشو کندم بس ک میپرسم ازش

درد بی درمون یعنی کلی گریه کنی اما مامانت نباشه بغلت کنه
فال چای و دارچین و تارون 30   -------- تک نیت 15----------------فال کامل 70 بعد فالتو ک میگیره ...

شمارشو میدی بهم