2777
2789
توبا دوس پسرت موندی یانه؟😅 نکنه به همه میگه برمیگرده🤔

باو یبار ما کلا کات کردیم خیلی بد امیدی نداشتم دیگه اصلا بهم گفت

بعد عید میبینیش منم گفتم باو دروغ میگه اونم مغرووور چه وضعی هم...گفت میاد ولی یکم تاریکه باورت نمیشه اومد باهم رفتیم کافه حتی سلفی هم گرفتیم حالم خیلی خوب بود گفتم کو پس میگفت تاریکه انقد خوش گذشت که بعد باز دوباره دعوا کردیم دیدم راس میگه بعد یه مدت دوباره گرفتم گف برمیگرده برگشت راس میگفت ولی خوب نشد رابطمون الانم کات کردیم میگه دوباره بهت پیام میده کاش ایندفعه نره

رفته الان کاتیم اما ار دفعه بم گفت برمیگرده برگشت

من خیلی سرم کلاه گذاشتن خیلی هااا اهل تبلیغ نیستم یدونه هم میشناسم میگن رد خور نداره به هیچ عنوان صبر کردم دوستم امتحان کنه بعدا

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا بعد عید اومد

چه حالب

خیلی خداییی جالبه که اتقد درس میگه 

مثلا بهت گفت حسش به تو جیه؟مثلا اینکه بگه پسره الان حسش به تو چیه

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

عمم برام دعا نوشته با ی لباس برام اورد این بهم گف زنی بلند قد و سفید رو ک تواسمش mهست برات دعا خونده ب لباس تن نکن لباسو

درد بی درمون یعنی کلی گریه کنی اما مامانت نباشه بغلت کنه
چه حالب خیلی خداییی جالبه که اتقد درس میگه  مثلا بهت گفت حسش به تو جیه؟مثلا اینکه بگه مسره ال ...

گفت الان به فکرته با کس دیگه ای هم نیست

این دوس پسرم خیلی پسر شیطونی بود قبلا بعدش دیگه رل نزد حتی یه سالم کات کنه رل نمیزنه قبلنا الکی عاشقانه میذاشت الکی که من حرص بخورم از دوستش اینا مطمئن میشدم که الکی گذاشته

یبار دیدم عاشقانه گذاشته همه چیز برای اوست استوری فلان

گفتم مثل همیشه دروغ میگه اصلا باورم نشد رفتم به نیایش گفتم تک نیت بگیر ببینم با کسی هست گفت اره ۶ست من اصلا باورم نشد گفتم شاید استوری میزاره برا همین اونطور افتاده

بعد پیگیر شدم خودم دیدم راس میگه ایندفعه واقعی بود😑

قبل بیرون رفتنمون

فقط یه ایراد داره حس میکنم مبهمه این ارزو میگم اون واصح تره خیلی بعصی چیزا رو یطوری میگه انگار آدمو میشناسه ولی یه چنباری تک نیتام اینور اونور در اومده

ی سری یواشکی رفتم بیرون بش گفتم ببینم بابام میفهمه گف  م فقط زنگ میزنه ببینه داری چیکار میکنی و...... یهنی وقتی زنگ زدددددد برگااااااااااااااااااااااام ریختتتتت

درد بی درمون یعنی کلی گریه کنی اما مامانت نباشه بغلت کنه
گفت الان به فکرته با کس دیگه ای هم نیست این دوس پسرم خیلی پسر شیطونی بود قبلا بعدش دیگه رل نزد حتی ...

فک‌کنم به همه میگه اخه دوستمم گرف به اونم‌گف دیروز که به فکرته😅 باهم گرفتین اخه هم دوستم گرف هم اون

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

فک‌کنم به همه میگه اخه دوستمم گرف به اونم‌گف دیروز که به فکرته😅 باهم گرفتین اخه هم دوستم گرف هم اون

به دخترخاله من گف خیلی سخته با هم شدنتون

نمیدونم هر طور که صلاح بدونین من خیلیا رو امتحان کردم حرفای این ثابت شد برام

یکی بود حرفای اونم خیلی درست بود اما کم میگفت ۶۰ تومن میگیرفت ۴ کلمه میگفت فقط

یکی هم بود نیلوفر تو کار موکل اینا بود تک نیتاش خیلی دزست درمیومدن ولی فالاش خیلی مبهم عین فال انبیا اینا

خیلی هم گرون خوب نبود

یکی هم بود ژاکلین این تو شهر ما دیگه معروفه بری خونش جا نیست یعنی به قدری راست میگه من تعجب میکنم فقط رو دروایستی نداره خیلی رک میگه میترسم ازش این از نیایشم دقیق تره ولی جرئت ندارم نمیدونم چرا

نمیدونم چرا حس میکنم اسمت آیلینه

بهت آیلین میگم

ببین آیلین یه نفر بود یعنی دقیقا ماه و سال و روز اون اتفاقی که میخواس بیفته رو میگفت تاریخشم میگفت هر کاری رو هم که میخواستی ها یه دعا میداد قطعییی 

این طرف فقط به اشناهاش کار انجام میداد

دخترخالم انقد زنگ زد التماس کرد قسم داد گریه کرد

این جوابشو نداد☹

به دخترخاله من گف خیلی سخته با هم شدنتون نمیدونم هر طور که صلاح بدونین من خیلیا رو امتحان کرد ...

به ختر خالت گف برمیگرده؟

همون شد

نمیدونم چرا حس میکنم اسمت آیلینه بهت آیلین میگم ببین آیلین یه نفر بود یعنی دقیقا ماه و سال و روز ا ...

نه اسم ایلین نیس ولی دوس داری همون ایلین بگو😂

شمارشو داری؟

من رو حرفای این خانوم که توگفتی خیلی حساب کردم ایشالا که درس باشه