ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ماه قبلم اینجور شدم و پری اومد!دیگ نمیدونم چیکار کنم😔
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
اره دیگ شوهرم ضعیفه!😔میگم بریم پیش یه دکتر دیگه،میگه من بدون دارو هم مشکلی ندارم🙄نمیخاد بفهمه ک مشکل داره و باید دارو قوی تر بخوره!خستم کرده،امشب بش گفتم دیگ بچه دوم بیخیال
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
اره کلومفین،همون ماه اول گرفت،ماه قبل لتروزول،امپول و...رژیم گرمیجات نشد