2777
2789

من الان تو مطب دکتر نشستم منتظرم برم ببینم چی میگه 

مثه شما اقدام داشتم ...هیچ علائمی هم ندارم ۱۰روزه پریودم عقب افتاده بی بی چک هم روز ۷زدم منفی بود ...

پریودمم تا ماه قبل منظم بود ...الان نمیدونم واقعا جریان چیه که پریود نشدم ...

ببینم دکتر چی میگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرچی خیره عزیزم.منم میترسم🙁

ماه قبلم اینجور شدم و پری اومد!دیگ نمیدونم چیکار کنم😔

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
شوهرت چی.نکنه اسپرماش ضعیفه

اره دیگ شوهرم ضعیفه!😔میگم بریم پیش یه دکتر دیگه،میگه من بدون دارو هم مشکلی ندارم🙄نمیخاد بفهمه ک مشکل داره و باید دارو قوی تر بخوره!خستم کرده،امشب بش گفتم دیگ بچه دوم بیخیال 

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
سری قبل چجوری بار ار شدی؟اونموقع دارو مصرف کرد؟

اره کلومفین،همون ماه اول گرفت،ماه قبل لتروزول،امپول و...رژیم گرمیجات نشد

سلام عزیزم چی شد پری شدی؟

سلام اره عزیزم،شما نشدی هنوز؟