من ماه قبل ۲۸ ام پریود شدم و ده روز قبلش سینه هام درد میکرد.اما این سری سینه هام دوسه روزه خیلی خیلی ...
بی بی چک بزن یا برو آزمایش،ان شاءالله بارداری،اگ بنا ب مصلحت خدا نبودی درمانتو زودتر شروع کن
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
سلام عزیزم خوبی.من امروز پریود شدم میگم که واسه اسپرم شوهرم باید کجا بریم ببینیم ضعیفه یا نه؟
سلام،ممنون،ان شاءالله ماه بعد،باید بری دکترزنان بگی واسه شوهرت آزمایش بنویسه،یا شوهرت بره دکتر اورولوژی،من رفتم زنان نوشت ضعیغه،بعد تقویت شد،این ماه امپول زدم و ان شاءالله همین هفته میرم اقدام،دعاکن واسم،تو تاپیکام اسم داروهاش هست
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
ان شالله که این ماه باردار میشی.اون ضعیفه شما چرا آمپول بزنی؟کدوم تاپیک؟
نه خوب شد خداروشکر
ان شالله که این ماه باردار میشی.اون ضعیفه شما چرا آمپول بزنی؟کدوم تاپیک؟
عزیزم بیا خصوصی تا راهنماییت کنم