من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
ماه قبلم اینجور شدم و پری اومد!دیگ نمیدونم چیکار کنم😔
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
اره دیگ شوهرم ضعیفه!😔میگم بریم پیش یه دکتر دیگه،میگه من بدون دارو هم مشکلی ندارم🙄نمیخاد بفهمه ک مشکل داره و باید دارو قوی تر بخوره!خستم کرده،امشب بش گفتم دیگ بچه دوم بیخیال
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
اره کلومفین،همون ماه اول گرفت،ماه قبل لتروزول،امپول و...رژیم گرمیجات نشد