2777
2789
عنوان

شرکت نفیس

90 بازدید | 14 پست

خواهر شوهر خواهرم عضو شده داره محصولاتش رو تبلیغ می کنه به منم می گه بیا ثبت نام کن بفروش

راستش دوبه شکم کسی اینجا تجربه داشته ؟

یا از محصولاتش استفاده کردید ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله خواهرم دو سال تو نفیس بود جز ضرر فایده ای نداره اصلا توصیه نمیکنم ففط کرم و .. میخری بزور به فام ...

آها مرسی از اینکه گفتی خیلی داره تو گوشم می خونه که بیا ثبت نام کن ولی من دو به شکم

بله خواهرم دو سال تو نفیس بود جز ضرر فایده ای نداره اصلا توصیه نمیکنم ففط کرم و .. میخری بزور به فام ...

دختر عمه ام گفت بیا شرکت لدورا.. فقط تبلیغ کن و برای مصرف خودت خرید کن ک رو پوستت تاثیر بزاره... بقیه ببینن خوبه میخرن.... ولی من بازم شک دارم

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅(یه خردادی خوش قلب😍) 🧡💛🍁🍂

خواهر شوهر من هم توی شرکت پنبه ریز و شوهر دوستم هم توی شرکت دکتر بیز بودن

فقط وقت تلف کردنه

در واقع دارن تلاش میکنن که فروش شرکت بیشتر بشه ولی خود شخص به سود خاصی نمیرسه

وقتت رو تلف نکن عزیزم

دخترعمه ام میگه من با پولش ماشین خریدم!

و بعضیاشون هم ادعا دارن ک چند تا ویلای لوکس از بالایی همین درآمد دارن❗❗

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅(یه خردادی خوش قلب😍) 🧡💛🍁🍂

دخترعمه ام میگه من با پولش ماشین خریدم! و بعضیاشون هم ادعا دارن ک چند تا ویلای لوکس از بالایی همین د ...

آره دقیقا این خواهرشوهره خواهرمم می گه لیدر من ماهی ۲۰۰ میلیون به بالا درآمد داره و فلان