سلام بچه ها دوساعت پیش زنگ زدم پدرشوهرم بیاد دنبالمون بعد با پسرم راه افتادیم پیاده تا برسه سر کوچمون یه خانومی با دوتا پسرش که یکیش نوجوونه یکیش بچه زندگی میکنند از قیافش قشنگ معلومه معتاده چندبار دیدم داره با تلفن حرف میزنند و فحش میده یه بارم که دیدم بعداز تلفنش به پسرش گفت علی بدو بریم تو این یارو داره میاد و سریع رفتن تو خونشون.حالا بقیه همسایه ها همه متشخصند ها.خلاصه امروز تا رسیدیم دم خونه اینا دیدم دوتا پسرا باعجله سوار موتور شدند ازون طرف ی ماشین به سرعت داره میاد سمت ما من بچمو بغل کردم پریدم تو پیاده رو که ماشین بهم نزنه دیدم موتور کارشو گرفت که بیاد از ترس مردم همه اینا تو چند ثانیه بود من خودمو چسبوندم به دیوار که موتور بهم نزنه راننده ماشین مثل بدلکارا از ماشین خودشو پرت کرد بیرون که ماشین باسرعت رفت خورد به جدول اون طرف کوچه و خودش دوید بچه هاشو از موتور در حال حرکت انداخت پایین و شروع کرد زدن منم شروع کردم فرار کردن گفتم الان چاقو در میاره مارو هم میزنه اینا دادوبیداد میکردن وقتی رسیدم در خونه دیدم زنش اومده داره جداشون میکنه بچه ها نفسم از ترس بالا نمیومد دست و پاهام میلرزید کلا من خیلی ترسوام الان اومدم خونه پدرشوهرم خیلی حالم بده مادرشوهرم مسافرته همسرمم سر کار یه راهی پیشنهاد بدید یکم آرامش بگیرم همش فک میکنم الان دندونام قفل میشه😭
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حالا پدرشوهرم گفت من میشناسمشون این مرده صاحب باغ آهو (یه باغ تفریحی )تو شهرمونه کارگرش که پدر این خانومس نیفته تو استخر خفه میشه اینم دخترشو به عنوان زن دوم میگیره گفت من این خونه رو واسه زنش پیدا کردم(املاکی داره)
ببخشید توروخدا معذرت می خوام ولی خیلی خندیدم مگه جنگه☹️☹️☹️😂😂😂😂😂😂
فقط اونجاش که خودشو پرت کرد بیرون و ماشین خورد به جدول☹️☹️☹️
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️