2777
2789
عنوان

جلو همه زار زدم وسط کلاس😕

1318 بازدید | 76 پست

استاد خیلی همه رو اذیت میکنه هی گیر الکی میده ازوناس که خیلی مزخرفه ، بهم گفت اکه نمیخوای درسو گوش بدی برو بیرون درحالی که من نشسته بودم سرم تو گوشی بود، پاشد گوشیمو گرفت عین احمقا رفتار میکنه

کلاس تموم شد گفت برید استراحت

چند نفر رفتن بیرون بهم گفت حق نداری بری بیرون( چون چند بار کلاسشو پبچوندم )بعد نمیدونم چیشد گریه کردم 😐

دارم خودمو اصلاح میکنم اگه بگین چجوری این روحیه ام رو درست کنم ممنون میشم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حجم از گوش دادن ب حرف استاد جالبه برام

متوجه نشدم؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

کلاس که گوشی بازی نمیکنن😑

آخه حرف خوبی نمیزد که حوصله نداشتم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 49 دقیقه پیش
2791
2779
2792