2777
2789
عنوان

هنوز دست و پاهام داره میلرزه

3800 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها دوساعت پیش زنگ زدم پدرشوهرم بیاد دنبالمون بعد با پسرم راه افتادیم پیاده تا برسه سر کوچمون یه خانومی با دوتا پسرش که یکیش نوجوونه یکیش بچه زندگی میکنند از قیافش قشنگ معلومه معتاده چندبار دیدم داره با تلفن حرف میزنند و فحش میده یه بارم که دیدم بعداز تلفنش به پسرش گفت علی بدو بریم تو این یارو داره میاد و سریع رفتن تو خونشون.حالا بقیه همسایه ها همه متشخصند ها.خلاصه امروز تا رسیدیم دم خونه اینا دیدم دوتا پسرا باعجله سوار موتور شدند ازون طرف ی ماشین به سرعت داره میاد سمت ما من بچمو بغل کردم پریدم تو پیاده رو که ماشین بهم نزنه دیدم موتور کارشو گرفت که بیاد از ترس مردم همه اینا تو چند ثانیه بود من خودمو چسبوندم به دیوار که موتور بهم نزنه راننده ماشین مثل بدلکارا از ماشین خودشو پرت کرد بیرون که ماشین باسرعت رفت خورد به جدول اون طرف کوچه و خودش دوید بچه هاشو از موتور در حال حرکت انداخت پایین و شروع کرد زدن منم شروع کردم فرار کردن گفتم الان چاقو در میاره مارو هم میزنه اینا دادوبیداد میکردن وقتی رسیدم در خونه دیدم زنش اومده داره جداشون می‌کنه بچه ها نفسم از ترس بالا نمیومد دست و پاهام می‌لرزید کلا من خیلی ترسوام الان اومدم خونه پدرشوهرم خیلی حالم بده مادرشوهرم مسافرته همسرمم سر کار یه راهی پیشنهاد بدید یکم آرامش بگیرم همش فک میکنم الان دندونام قفل میشه😭

اکشن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا پدرشوهرم گفت من میشناسمشون این مرده صاحب باغ آهو (یه باغ تفریحی )تو شهرمونه کارگرش که پدر این خانومس نیفته تو استخر خفه میشه اینم دخترشو به عنوان زن دوم میگیره گفت من این خونه رو واسه زنش پیدا کردم(املاکی داره)

ببخشید توروخدا معذرت می خوام ولی خیلی خندیدم مگه جنگه⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩😂😂😂😂😂😂

فقط اونجاش که خودشو پرت کرد بیرون و ماشین خورد به جدول⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

چ کاریه پیاده بری وقتی تو کوچتون این ادما هستن ،صبر میکردی پدرشوهر از دم در بیاد دنبالتون . یکم اب قندبخور ،چ صحنه ای بوده فیلم ترسناک😓

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

عوووه چ گانگستری 

دیستون مه چم خمارا😍سیاهی جته چمانا🤤گردیتم به نکابا👑برتا همه دلارا🥰یادان تی منا جور کو🤤چرسی و شرابیه🥂گپ کن تو گومن شیدا🥺بوتون من موالیه💔زندا وتیا سوهتون😙با خاطرا تی سبنا✌🏻اینکه ستم گومن نکورته بوتگون من حیران😔هر شب من ارسره تون🙂شیدا من پا تبه تون🤕گوآیی غم و دردانا♡زندا وتی من سوهتون🤩دل صاف بوانتن تگالان🤍سهراب زاهدانیه💚دردان دله مه بازن در زندگانیه🙃سوهتون وتی رویاوا😪بیا بر وتی خیالان😓پروشته همه دلارا😥ما چویه دا بربادان😢وافا گو کس مکن تو♥کس تا ترا وفا نه😊بره تی جوانیه تا😒کس تا ترا پروا نه😏تمام زندگیمه✨بر باد خاطراتن🙂💔جوانی هم مه سوهتا چون مایدا تباهن🖤دل صاف بوان گو دردان🙃ممادره تی ارسان�سوهته وتی دلارا🌠پاظالمن دوستا💔یادان تی منا جور کو🤤چرسی و شرابیه🥂گپ کن تو گومن شیدا🥺بوتون من موالیه😪تمام گو شاعری مه😊گو درد و تی غمانا😢بیا تو مکن سزائی یادانه تا وتیا😘