سلام بچه ها دوساعت پیش زنگ زدم پدرشوهرم بیاد دنبالمون بعد با پسرم راه افتادیم پیاده تا برسه سر کوچمون یه خانومی با دوتا پسرش که یکیش نوجوونه یکیش بچه زندگی میکنند از قیافش قشنگ معلومه معتاده چندبار دیدم داره با تلفن حرف میزنند و فحش میده یه بارم که دیدم بعداز تلفنش به پسرش گفت علی بدو بریم تو این یارو داره میاد و سریع رفتن تو خونشون.حالا بقیه همسایه ها همه متشخصند ها.خلاصه امروز تا رسیدیم دم خونه اینا دیدم دوتا پسرا باعجله سوار موتور شدند ازون طرف ی ماشین به سرعت داره میاد سمت ما من بچمو بغل کردم پریدم تو پیاده رو که ماشین بهم نزنه دیدم موتور کارشو گرفت که بیاد از ترس مردم همه اینا تو چند ثانیه بود من خودمو چسبوندم به دیوار که موتور بهم نزنه راننده ماشین مثل بدلکارا از ماشین خودشو پرت کرد بیرون که ماشین باسرعت رفت خورد به جدول اون طرف کوچه و خودش دوید بچه هاشو از موتور در حال حرکت انداخت پایین و شروع کرد زدن منم شروع کردم فرار کردن گفتم الان چاقو در میاره مارو هم میزنه اینا دادوبیداد میکردن وقتی رسیدم در خونه دیدم زنش اومده داره جداشون میکنه بچه ها نفسم از ترس بالا نمیومد دست و پاهام میلرزید کلا من خیلی ترسوام الان اومدم خونه پدرشوهرم خیلی حالم بده مادرشوهرم مسافرته همسرمم سر کار یه راهی پیشنهاد بدید یکم آرامش بگیرم همش فک میکنم الان دندونام قفل میشه😭
یاد خودم افتادم یه بار داشتم با مامانم از آزمایشگاه برمیگشتم یهو چندتا پسر از پراید با قمه پریدن پای ...
وای🤣🤣🤣
نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی. (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگهای رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟)
مامانم دستمو گرفته بود چنان میدوید هی فحشم میداد میگفت نخند آشغال ببین نمیان این طرفی 😂😂😂😂😂
منم میگفتم بابا ول کن دستم کنده شد اونا با ما کاری ندارن که 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️
پاره شده بودم از خنده 😂😂😂😂 مامانم دستمو گرفته بود چنان میدوید هی فحشم میداد میگفت نخند آشغال بب ...
بنده خدا حق داشته ترس داره 😂😂😂 تصورت کردم
نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی. (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگهای رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟)