2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از عشق تو من مرغم باور نداری قدقد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بستگی ب موقعیت دارہ خب

مثلا سرما خورد بگو 

من بمیرم ک ب اندام تو سرما بخورد

کاش سرمای جھان بر بدن ما بخورد

یا مثلا 

ھر خندہ ی تو زلزلہ با قدرت بالا 

لبخند نزن ریخت دلم ، خانہ ات آباد

یا 

گویند چرا دل بدیشان دادی؟ 

واللہ کہ من ندادم ایشان بردند

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
وااای اخری عالی بود مرسی بازم بلدی؟ 😍

پوستت شیر و لبت سیب و دھانت عسل است 

آن بھشتی ک خدا گفت بہ گمانم ک تویی

خواب دیدم نیستی تعبیر آمد میرسی 

ھر چہ من دیوانہ بودم،ابن سیرین بیشتر 

در میان قنوت ھایم زین پس این چنین میگویم 

ربنا وصلنا آغوش دلدارنا 

من کجا مثنوی و شعر و غزل میخواھم؟ 

شاعری مال خودت بوس و بغل میخواھم

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز