2777
2789
شما کجایین ک لهجه ندارین ...اخه همه شهرای ایران لهجه و گویش دارن 

یکی از شهر های مازندران 

من انقد دوست داشتم داشته باشم بعد زبون محلی هم بلد باشم ولی فقط یکم میفهمم از ده تا کلمه چهارتاشو میفهمم چی میگن با اینکه فارسی و مازنی تقریبا شبیه همن😑😑😕💔

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با صدای بلند کتاب بخون

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
یکی از شهر های مازندران  من انقد دوست داشتم داشته باشم بعد زبون محلی هم بلد باشم ولی فقط یکم م ...

خب چجوری لهجه ندارین ...فک نکنم لهجه نداشته باشین شاید خودتون متوجه نیستین ولی همه شهرای ایران لهجه دارن...اینک تهرانیا فک کنن بی لهجه ان اینطور نیس اتفاقا اوناهم لهجه خاص خودشونو دارن 

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻

همه جا لهجه داره

اونی هم که فکر میکنی لهجه نداره لهجه تهرانیه که به عنوان لهجه کلی در نظر گرفته شده چون لهجه و گویش پایتخته

اتفاقا لهجت اصالتتو نشون میده سعی نکن از بین ببریش

حتی تو خود آمریکا هم چننند تا لهجه مختلف وجود داره

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
اصفهانی  خب من ی شهر دیگ درس میخونم بعد مسخره میکنن

اگر ی شهر دیگه درس می خونی خود ب خود کم کم یاد می گیری

ولی واقعا لهجه ب کلاس ربطی نداره

اصلا اهمیت نده چون واقعا اونی ک مسخره می کنه خیلی کارش زشته و شما هیچ کار اشتباهی نکردی 

اگر لهجتو خودت دوست داری اصلا خودتو اذیت نکن و زندگیتو بکن

ب ادمای چندشی ک می بینی هم کاری نداشته باش

https://www.ninisite.com/user/2eb9ab2b-85a4-4e5d-afb0-b3a6e16f45b4/purple-pink
تهرانی های اصیل هم گویش خاص داشتن ولی اینقدر  از هر شهر و زبان و قومی تو تهران اومدن که اون گوی ...

بله گویش دارن

ولی گویش با لهجه فرق داره

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

فکر می کردم لهجه ندارم 

ولی یکبار اردو رفتم تهران 

اونجا بهم می گفتن لهجت بامزست 😁

ولی فکر می کنم منظورشون لحنم بود 

چون به جز اونا کسی بهم نگفت 

لهجه ی اصفهانی خوبه 

ولی اگر اسباب مسخره میشین کمترش کنین 

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو ده سال بعد به دنیا میاره ، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو سال بعدش به دنیا میاره، یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار می کنه یکی بیست و نه سالگی فارغ التحصیل میشه و بلافاصله کار مورد علاقشو پیدا می کنه یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و چهل سالگی فوت می کنه یکی توی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی زندگی می کنه ، تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر ، تو توی زمان خودت زندگی می کنی پس آروم باش ، از زندگی لذت ببر خودت رو با دیگری مقایسه نکن