2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصفهانی  خب من ی شهر دیگ درس میخونم بعد مسخره میکنن

کجا درس میخونی ؟چ بی فرهنگ و بیشعور

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻

بجز تهران بقیه شهرها خودشون لهجه و گویش خاص خودشونو دارن

تو هم اونا رو مسخره کن

اگه تهران هم هستی نترس اول اینکه اینجا هرکی رگ و ریشه ش مال یه جا دیگه س.تهرانی اصیل کمه.  بعدشم اینکه تو تهران خودبه خود لهجت به مرور یادت میره. 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

ای خدا . مگه چشه . اقا کجای اصفهانی که دلت با لحجت نیست 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

فکرکنم‌بلند بلند کتاب بخونی‌بهتر میشه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
بجز تهران بقیه شهرها خودشون لهجه و گویش خاص خودشونو دارن تو هم اونا رو مسخره کن اگه تهران هم ...

ن اتفاقا تهرانیا هم لهجه دارن...اخر حرفاشونو میکشن و بی لهجه نیستن ...

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻
نمیخام کلا لحجه نداشته باشم که  فقد میخام برا بعضی موقیت ها با لحجه حرف نزنم  تو قرار ها ...

میتونی هر وقت که فیلم میبینی دیالوگاشونو سعی کنی مثل خودشون و بدون لهجه بگی

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
بجز تهران بقیه شهرها خودشون لهجه و گویش خاص خودشونو دارن تو هم اونا رو مسخره کن اگه تهران هم ...

تهرانی های اصیل هم گویش خاص داشتن ولی اینقدر  از هر شهر و زبان و قومی تو تهران اومدن که اون گویش کم کم فراموش شده یا کم شده 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد