2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باکلاس بودن یعنی تسلط به چندیدن زبان نه بدون لهجه و کامل زبانی رو حرف زدن این دیدگاه قرن ۲۱ هستش کاری به دیدگاه قدیمی ندارم انسان مدرن در جهان مدرن در آسایشه 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

مگ اونی ک بدون لهجس باکلاسه😐

بعدشم کجا لهجه ندارن والا همه لهجه خاص خودشونو دارن

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻

کلاس فن بیان 

لحجه بامزه هست که 

من که خودم نمی‌فهمم لحجه دارم یا نه ولی عموم میگ نداری 😕 کاش ی کوچولو داشتم 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

من خودم میخوام داشته باشم ولی ندارم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️چقدر برعکسیم 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

من اصفهانی ام با رفیقای خودم اصفانی حرف میزنم جلو کسای دیگه یکم ادبی تر و کتابی تر 😂

پدرم تهرانیه

مادرم اصفهانی 

منم دو رگه شدم 

تهرانی ام ک حرف میزنم کسی متوجه نمیشه ک لهجه دارم

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
کلاس فن بیان  لحجه بامزه هست که  من که خودم نمی‌فهمم لحجه دارم یا نه ولی عموم میگ نداری ...

شما کجایین ک لهجه ندارین ...اخه همه شهرای ایران لهجه و گویش دارن 

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻

اقا اقا لحجه خودش کلاس داره ها . البته تو محیط باشی از سرت می افته . ۲۰ ساله تهرانم لحجم افتاده ولی همشهری ببینم یا بخوام میتونم حرف بزنم . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد