2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باکلاس بودن یعنی تسلط به چندیدن زبان نه بدون لهجه و کامل زبانی رو حرف زدن این دیدگاه قرن ۲۱ هستش کاری به دیدگاه قدیمی ندارم انسان مدرن در جهان مدرن در آسایشه 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

مگ اونی ک بدون لهجس باکلاسه😐

بعدشم کجا لهجه ندارن والا همه لهجه خاص خودشونو دارن

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻

کلاس فن بیان 

لحجه بامزه هست که 

من که خودم نمی‌فهمم لحجه دارم یا نه ولی عموم میگ نداری 😕 کاش ی کوچولو داشتم 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

من خودم میخوام داشته باشم ولی ندارم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️چقدر برعکسیم 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

من اصفهانی ام با رفیقای خودم اصفانی حرف میزنم جلو کسای دیگه یکم ادبی تر و کتابی تر 😂

پدرم تهرانیه

مادرم اصفهانی 

منم دو رگه شدم 

تهرانی ام ک حرف میزنم کسی متوجه نمیشه ک لهجه دارم

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
کلاس فن بیان  لحجه بامزه هست که  من که خودم نمی‌فهمم لحجه دارم یا نه ولی عموم میگ نداری ...

شما کجایین ک لهجه ندارین ...اخه همه شهرای ایران لهجه و گویش دارن 

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻

اقا اقا لحجه خودش کلاس داره ها . البته تو محیط باشی از سرت می افته . ۲۰ ساله تهرانم لحجم افتاده ولی همشهری ببینم یا بخوام میتونم حرف بزنم . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد